18 april 2018
Online versie
MarketingTribune
image
Recap Multichannel Conference 2018
Dag één van Multichannel Conference is op het moment van schrijven in volle gang. Meer dan 1000 professionals in marketing, e-commerce en klantcontact hebben hun weg naar DeFabrique te Utrecht gevonden. Wat viel ons tot nu toe op?
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ADCN Grand Prix voor Evert_45 van KPN
Het project Evert_45 van creatief bureau N=5 voor KPN heeft de Grand Prix van de ADCN Awards 2018 gewonnen. In totaal zijn er dinsdag 61 Lampen uitgereikt, waaronder drie keer goud.
lees verder
twitter facebook linkedin
De multichannel uitdaging vanuit het oogpunt van de order- en serviceketen
[advertorial] Door te veel in kanalen te denken, beperk je zowel de eigen groeikansen alsmede de klantgerichtheid van de organisatie. Hoe kun je flexibel en klantgericht reageren zonder dat de kosten uit de hand lopen? Wat is daarvoor nodig? En wanneer is 'penny wise, pound foolish'? Sta je open voor een kritische blik naar je eigen organisatie? Kom dan zeker luisteren naar Hans Elshout op de Multichannel Conference!
image
Lampenoogst: dit zijn alle ADCN Awards van 2018
De ADCN Awards zijn weer uitgereikt. Volop feest, want er werden 61 Lampen uitgereikt in verschillende disciplines en media: één Grand Prix, 3 gouden Lampen, 18 zilver en 39 brons verdeeld over 37 categorieën. Bekijk alle winnaars.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Hoofdredacteur Vice ontslagen wegens 'ontoelaatbaar gedrag'
Casper Sikkema (32) is per direct ontslagen, zo bevestigt Sjoerd Raaijmakers, algemeen directeur van Vice Benelux.
lees verder
twitter facebook linkedin
Winnaar MIE-Award 2018: De essentie van een geweldige klantervaring
[advertorial] Ewald en Dylan nemen u mee op de reis van een bloeddonor. Hoe wordt het proces ervaren en hoe hebben inzichten vanuit onderzoek geleid tot een betere beleving? Een inspirerende sessie waar maatschappelijke relevantie en CX samenkomen. Kom luisteren naar Ewald en Dylan tijdens de Multichannel Conference 2018!
image
Wehkamp kiest na pitch voor Achtung
Wehkamp kiest voor Achtung als nieuwe partner voor de komende jaren om alle gezinnen in Nederland te veroveren. Na een kort en intensief pitch-proces, waarin ook DDB & Tribal en N=5 participeerden, viel de keuze unaniem op Achtung.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nivea waarschuwt voor zonkracht met smeerlied
Meer dan de helft van de Nederlanders smeert zich niet altijd in wanneer ze tijd doorbrengen in de zon. Om ouders hieraan te herinneren lanceert Nivea een campagne rondom de Nivea Zonkracht Alert, ontwikkeld door bureau Ride. Zing mee met het insmeerlied!
lees verder
twitter facebook linkedin
Multichannel Commerce: How to boost sales with marketplaces
[advertorial] Tijdens de sessie van Nils Kijkuit (Salmon) op de Multichannel Conference 2018 worden de trends in ecommerce besproken die het huidige succes van online marktplaatsen verder stimuleren. Met duidelijke voorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe een goed gebalanceerde commerce channel-mix jouw sales een boost geeft.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.