Welkom bij weer een kersverse nieuwsbrief. Enjoy.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Rechtbank: Rolex van fraudeur zou ook van z’n moeder kunnen zijn

Omdat hij het Havenbedrijf in Rotterdam valse facturen liet betalen, is een man in 2019 veroordeeld tot het terugbetalen van ettelijke tonnen. Het Havenbedrijf wil een deel van die vordering te gelde maken door een in beslag genomen Rolex te verpatsen. Maar dat gaat de rechtbank in Rotterdam iets te snel.

 
 
Quote
 

Royaal rollen in een Rolls-Royce: Quote voelt zich voor even een oligarch in de nieuwe Phantom

Het is een tikje ordinair voor zijn status, maar de Rolls-Royce Phantom heeft een facelift gekregen. De machtige twaalfcilinder gaat bijna met pensioen, nog een keer kruipen we achter het stuur van dit 7,5 ton kostende, kapitalistisch monument. Goodbye my love!

 
 
Quote
 

Regisseur Marije Meerman sprak met handelaren voor tv-serie: 'Over het waarom breekt hij zijn hoofd niet'

De VPRO zendt vanaf morgen de serie Planet Finance uit, waarbij normale mensen een kijkje krijgen in de wereld van haute finance. ‘Nee, het was niet makkelijk om mensen te vinden die mee wilden werken.’

 
 
Quote
 
 
 
Quote
 

Verstandig beleggen begint met deze cursus van Quote en Quest

De rijken worden rijker, klinkt het elk jaar bij de lancering van de Quote 500. En weet u waarom? Omdat vermogend Nederland zijn geld aan het werk zet door er slim mee te beleggen. En dat is iets wat ook u kunt doen.

 
 
Quote
 

Awakenings-oprichter wint miljoenengevecht om Lloyd Hotel met natte kelder

Drie jaar geleden verkocht Rocco Veenboer zijn Lloyd Hotel voor €44 miljoen aan het Britse Cedar Capital. Die was er reuzeblij mee, totdat de kelder problematisch vochtig bleek. De eis: €1,5 miljoen.