Het is tijd voor de Wisseltruc Weken: wissel het sappakje in het lunchpakketje van je kind voor school om voor Sourcy Water met een Fruitsmaakje.
Tijdens de Wisseltruc Weken die 12 mei van start zijn gegaan met met gratis Suikerschijf, deze geeft snel inzicht in het aantal suikerklontjes per pakje sap. Lees hier verder.
 
 
“Hallo, spreek ik met het Guinness Book of Records? Mijn zoon Mees heeft een aantal records verbroken. Nee, méérdere uitzonderlijke zaken. Heeft u even?
Ten eerste denk ik dat het de snelste baby is die staat. Hoe oud hij is? Drie maanden? Nee, niet los, dat niet nee. Maar hij richt zich van zit, zo op. Ja, hele sterke beentjes. En dan kijkt hij zo ontzettend trots. Het is echt geweldig, ik stuur u een foto door! Bijzonder he? Geen record? Echt niet? Lees hier verder.
 
Steeds meer ouders lijken tegenwoordig te worstelen met het zindelijk worden van hun kind, terwijl het bij anderen zo makkelijk lijkt te gaan. Vroeger leek het zindelijk worden vanzelf te gaan en vooral ook op jonge leeftijd. 
De noodzaak om zindelijk te worden is nu minder aanwezig. De luiers zijn van goede kwaliteit en doordat je kind geen last heeft van natte luiers aan zijn billen is de behoefte van de kant van het kind om snel zindelijk te worden niet direct aanwezig. Lees hier verder.
 
Scholen zouden meer kunnen doen om het aantal zittenblijvers te verminderen of om zittenblijven te voorkomen. Dat stelt de Inspectie van het Onderwijs op basis van een steekproef onder 130 scholen in het voortgezet onderwijs.
In vergelijking met andere landen is het aantal zittenblijvers (5,8%) in Nederland hoog. In het sectorakkoord VO is afgesproken dat het landelijk percentage zittenblijvers in 2020 moet zijn gedaald naar 3,8%. Lees hier verder.






Tips Werkende Ouders, Tips en informatie voor werkende ouders, Rhenen, Utrecht 3911 AW,

 

Unsubscribe | Change Subscriber Options