Onze tips, video en reizen | Latin Dag - 30 maart
Tenzing Travel

Is Colombia uw volgende bestemming?

Steeds meer reizigers ontdekken Colombia en ook wij houden van dit kleurrijke land met haar uitgestrekte koffieplantages, koloniale steden, swingende muziek en vriendelijke locals.

Is Colombia misschien ook iets voor u? Laat u inspireren door onze tips, verhalen, video en reizen!

 
 
 
 
 
 
Bogotá
Reisspecialist Simone: "Maak in Bogotá kennis met de Colombiaanse keuken. Bezoek markthal Paloquemao en proef er exotische vruchten en empanadas. Of schuif aan bij het Gaira Café van Carlos Vives, Colombia’s bekendste zanger. Hier kunt u van traditionele gerechten zoals Carimañola (gefrituurd cassavedeeg gevuld met kip) genieten terwijl u naar swingende muziek luistert.”

De Cocoravallei
Reisspecialist Anouk: "De Cocoravallei (in het koffiedistrict) is wat mij betreft een van de mooiste plekken van het land. Maak er een wandeling en zie hoe de toppen van de waxpalmen (die wel 80 meter hoog kunnen worden) regelmatig in de mist en wolken verdwijnen. Het is sprookjesachtig mooi!"

 
 
 
Comuna 13 (Medellín)
Reisspecialist Simone: "Medellín was in de tijd van Pablo Escobar de gevaarlijkste stad op aarde. Hoe anders is het nu! In de wijk Comuna 13 zie je nu lachende inwoners en spelende kinderen. Alles ademt Buena Onda (good vibes). Je voelt je meteen welkom. Tijdens een street art tour vertelde onze gids over de turbulente geschiedenis van de wijk en de kleurrijke graffiti. Zeer indrukwekkend!"

Hacienda in het koffiedistrict
Reisspecialist Simone: "Colombia is één van de beste koffielanden ter wereld en het koffiedistrict is dus een must visit! Mijn favoriete plek om te overnachten is het authentieke Hacienda Bambusa. Het is in de traditionele architectuurstijl van de streek gebouwd en wordt omringd door het enorme Andesgebergte. Hier vindt u een oase van rust en natuurlijke schoonheid!"

 
 
 
 
Bespreek uw reiswensen
Wilt u een reis naar Colombia maken en heeft u vragen voor onze reisspecialisten? Kom dan langs in onze inspirerende Tenzing Travel Shop in Amsterdam of maak een afspraak voor bij u thuis.

Kom naar de Latin Dag
Wilt u een andere bestemming binnen Latijns-Amerika bezoeken? Zoals Peru, de Galápagos, Patagonië of Suriname? Kom dan naar onze Latin Dag op 30 maart! Woon inspirerende presentaties bij en krijg persoonlijk reisadvies.

 
 
    
Specialisten in verre reizen
8,9
Klantwaardering
contact   020-3989398    afmelden

Tenzing Travel website
Tenzing Travel website   •   contact   •   F T G+   •   onze brochures   •   afmelden