Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over een reisverslag over de Marmotte, redacteur Jeffrey reed hem!
Fiets
Reisverslag Marmotte Alpes, zware dag op de fiets

Als een van zijn fietsmaatjes in december aan Jeffrey vraagt om samen met hem de Marmotte te rijden, moest hij even nadenken. Maar die bedenktijd duurde niet lang, want waarom eigenlijk niet? Afgelopen weekend was het zover en in het verslag kom je erachter of hij de juiste keuze heeft gemaakt...

Fiets
Heb jij de Gravelspecial al?

Heb je ‘m al gezien? Onze nieuwe Gravelspecial ligt al een tijdje in de shop. Met de grootste gravelbandentest die we ooit deden. We vergeleken 27 verschillende banden op rolweerstand, lekbestendigheid, comfort en gebruiksgemak.

Fiets
Last-minute tips voor Tourspel

Morgen gaat de Tour de France van start. Heb jij je ploeg voor het Tourspel al compleet? Waarschijnlijk heb je al twintig wijzigingen doorgevoerd in de laatste twee uur. Wij helpen je een beetje op weg om de juiste renners te selecteren. 

Fiets
Zwift Play

Het is zomers weer dus de meeste fietsers tref je nu niet op de virtuele wegen van Zwift. Ondertussen zit Zwift niet stil, want onlangs hebben ze de ‘Zwift Play-controllers’ geïntroduceerd. Is dit next level Zwiften?

Fiets
Luister nu naar Fiets de Podcast!

Luister naar aflevering 49 van Fiets de Podcast! We kunnen er natuurlijk niet omheen; de Tour de France 2023. Wij nemen je mee in onze voorspellingen, welke etappes je niet mag missen en welke Nederlanders ons gaan vermaken. Pak de Tourgids erbij, mobiel en pen bij de hand. We gaan warmdraaien voor de Tour en winnende tips voor je tourpoule, Vive Le Tour!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden