Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 26 augustus 2020

Reizen naar China weer beperkt mogelijk 


Met ingang van 27 augustus start KLM weer met een wekelijkse vlucht naar Hangzhou. Al eerder bood KLM de mogelijkheid om naar Shanghai te vliegen. Om aan de strikte eisen te voldoen die de Chinese overheid stelt aan hervatting van deze internationale vluchten, dient u online een gezondheidsverklaring in te vullen. Ook wordt voor vertrek uw temperatuur gecontroleerd.
 
Voor China is bovendien een visum nodig, dat u in Nederland moet aanvragen. Naast de gebruikelijke bescheiden zijn hiervoor momenteel aanvullende documenten vereist, waaronder een officiële uitnodiging van de Chinese overheid en de uitslag van een recente coronatest. Deze moet uiteraard negatief zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de precieze visumvereisten.

Na verblijf in Belarus (Wit-Rusland) 10 dagen in thuisquarantaine


Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft voor Belarus een oranje reisadvies gegeven, mede gebaseerd op de politieke onrust. Sinds de begin augustus gehouden presidentsverkiezingen zijn er op diverse plaatsen in het land, vooral in de steden, demonstraties.

Blijf uit de buurt van demonstraties, houd de ontwikkelingen in het land in de gaten en volg de aanwijzingen van lokale overheden. Na een verblijf in Belarus (Wit-Rusland) gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.  

Oranje reisadvies voor delen van Europa
 

Vanwege recente corona-uitbraken is momenteel een oranje reisadvies van kracht voor delen van Europa. Ook voor deze gebieden geldt dat u bij terugkomst dringend wordt verzocht 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Het gaat onder andere om de volgende gebieden:
  • Spanje, inclusief de Canarische Eilanden
  • Monaco
  • De Franse regio's Sarthe, Hérault en Alpes Maritimes
  • De stad Aberdeen in het Verenigd Koninkrijk
Voor een compleet overzicht raadpleegt u de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
 

Bijbetalen voor een lege tussenstoel
 

Als passagier van Eurowings kunt u de stoel naast u tegen betaling leeghouden. Vanaf 18 euro garandeert de Duitse prijsvechter dat u tijdens de vlucht geen directe buurman of -vrouw naast u krijgt.Waar het vrijhouden van de middenstoel bij veel Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen tegenwoordig de norm is, proppen vooral vakantievliegers en prijsvechters hun toestellen vaak nog zo vol mogelijk.

Het is nog niet bekend of andere Europese airlines dit voorbeeld gaan volgen. 


Blijf up-to-date met BRIC Travel
 

Wij zijn zoals altijd geopend tijdens kantooruren en ook telefonisch bereikbaar. Wilt u liever dat wij u bellen als er nieuwe informatie beschikbaar komt over een voor u interessante bestemming? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen contact met u op zodra zich een relevante wijziging voordoet.
Russia Travel

BRIC Travel

Facebook
Facebook
Russia Travel
Russia Travel
BRIC Travel
BRIC Travel
Twitter
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp