De nieuwsbrief met leuke tips en ideeën voor een dagje uit of weekendje weg.
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie.

 
Dagje uit of weekendje weg plannen? Bel
088-5405805

Heerlijke Wellness aanbieding in Noordwijk aan Zee - Even tijd voor u zelf

Heeft u de afgelopen tijd veel spanning en stress gehad? Neem het er dan maar weer eens lekker van en kom ontspannen in Noordwijk aan Zee. Bij dit arrangement zijn 2 behandelingen inbegrepen en kunt u genieten van een heerlijke wellness lunch. Het wellness center ligt direct aan het strand dus een frisse neus halen na uw relaxdag kan uiteraard.
Klik hier voor deze relaxaanbieding!

 

3-daagse E-bike arrangement in het Duitse Monschau

Aan de rand van het bijzonder sfeervolle stadje Monschau ligt dit gastvrije hotel met Nederlandse eigenaren. Monschau ligt op zo'n uur rijden van Maastricht en is een waar fiets- en wandelparadijs. Vanuit het hotel kunt u dan ook mooie tochten maken. En als u terug komt in het hotel kunt u lekker een drankje doen in de bar of even relaxen in het wellnesscentrum.
Boek ook 3 dagen in dit bijzondere Duitse stadje deze zomer!

Genieten met uw gezin in Giethoorn? Slapen in een chalet aan het water, bootje varen en Dafrijden!

Op zoek naar een leuke plek om er even tussen uit te gaan? In Giethoorn kunt u met uw gezin genieten van een verblijf in een chalet aan het water met uw eigen elektroboot. Om uw weekend helemaal tof te maken gaat u een rondje rijden met een DAF en brengen we lekker eten naar uw chalet.
Lees hier wat er allemaal bij in zit!

 

2-daags Vriendinnenuitje op de Veluwe met High Tea + Bowlen + Fietsen

Nog wat leuks plannen met vriendinnen dit jaar? Boek een nachtje weg en blijf slapen in een nieuw luxe hotelkamer. Bij dit vriendinnen-arrangement is een lekkere High Tea inbegrepen, samen een uurtje bowlen, een fietstocht maken op elektrische fietsen en 's avond gezellig samen tafelen. Ga er ook samen weer gezellig op uit! 
Check en boek hier deze leuke vriendinnen- aanbieding op de Veluwe!

Afmelden


 
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/eyUVHyOYnmdMRGPU22vGiaY5aZU2in3SerzdDJZo/