Reminder Actieve ADMINISTRATIE Uitdaging sept. 2015

3 jaren geleden


Text only:

NIEUWSMAIL
28 augustus 2015

Jalada Goddijn-Koopmans
Professional Organizer/Coach
Lid N.B.P.O.
www.opruimen.org
contact@bureauvoorruimte.nl
Hasselaersplein 17
Haarlem
Tel. 023 551 77 11
KvK 34127488
 Samen, sneller, efficiënter en
véél leuker dan alleen!
 


Dag ??,
(Abonnee vanaf 27-07-2011)
Heb jij je administratie al helemaal netjes geordend?

Is je antwoord: JA, lees dan niet verder! Is je antwoord: NEE, overweeg dan nog eens om mee te gaan doen aan de Actieve Administratie Uitdaging die op woensdag 23 september begint.
Natuurlijk kun je het wéér uitstellen en geloven dat het je zelf wel lukt, maar hoe vaak heb je dat al niet eerder gedacht en is het er toch steeds niet van gekomen? Denk je écht dat je over drie weken je administratie wel keurig geordend zult hebben als je NIET mee gaat doen?
Je gaat dus drie volle weken aan je administratie bezig. Samen met een klein aantal anderen en onder mijn begeleiding INTENSIEF aan de slag, zonder dat je de deur uit hoeft. Alleen op de praktijkdag kom je bij elkaar. Je stimuleert elkaar, kunt alles vragen en wordt door mij en door de andere deelnemers 'bij de les' gehouden.
In je eentje 'verdwaal' je vaak in de papieren. Je laat je afleiden door valles om je heen of door wat je leest en verzandt dan. Door mijn drieweekse begeleiding voorkom je dat.
Bedenk eens hoe HEERLIJK het zal zijn als je administratie wel mooi en overzichtelijk geordend is. Wat een pak van je hart dat zal zijn. Bedenk eens hoeveel energie het je kost er steeds in je hoofd mee bezig te zijn, met dat het nog moet gebeuren en dat het je steeds maar niet lukt.
Gun jezelf deze plezierige manier met deskundige HULP en aardige lotgenoten die weten hoe het voelt. Een manier waarop je met PLEZIER de orde en het overzicht creëert die je graag wilt.
Hak die knoop gewoon door en BESLIS! Twijfelen kost ook veel energie. Zeg JA (of nee) maar KIES. Je zult jezelf heel dankbaar zijn als je echt mee bent gaan doen. 23 September lijkt nog ver weg, maar ik mail je nu, want....
NU geldt nog een VROEGBOEKERSPRIJS. Vanaf maandag de 31e augustus geldt de normale prijs. Dat scheelt je mooi €200,-
 
 
JA, ik doe mee!
Onderaan deze pagina over de Actieve Administratie Uitdaging kun je je direct aanmelden. Ook kun je op deze pagina nog weer even alle informatie doorlezen.
 
   of
Nee, ik doe toch niet mee
Goed dat je nu een BESLISSING hebt genomen, wat die beslissing ook is. Dan kun je dóór met je leven en blijft de twijfel geen energie vreten. Fijn stressvrij weekend nog!!
Hartelijke groet,


PS. AFMELDEN voor alle administratie-nieuwsmails kan heel makkelijk door HIER te klikken. Dan opent zich een vooringevulde mail in je eigen mailprogramma. Je krijgt dan de Ruimtewijzers nog wel gewoon toegestuurd, maar word je niet meer aan deze AAU herinnerd.
Werkt deze link bij jou niet? Stuur me dan zelf een mail met de titel: Nee, ik doe niet mee. Graag geen administratie- mails meer sturen. Dan krijg je geen remindermails meer. Stuur deze mail aan: contact@bureauvoorruimte.nl


 
 

…Alleen waar Ruimte is kunnen nieuwe dingen (ont-)staan…


Ken je anderen voor wie deze NIEUWSMAIL ook interessant zou kunnen zijn?
Stuur deze email door Ik ben je daar heel dankbaar voor!
Abonneren op de RUIMTEWIJZER als je nog geen abonnee bent
Afmelden als je deze NIEUWSMAIS niet meer wilt ontvangen
Je gegevens wijzigen als je alleen je e-mailadres wilt wijzigen
contact@bureauvoorruimte.nl Voor reacties, vragen of suggesties! Dank je wel!!


Opruimen.org

Categorieën: Zakelijke goederen Wonen | Huis | Inrichting
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019