Webversie


Beste lezer,

Je schijf opnieuw indelen, bestanden verplaatsen, mappen opschonen, back-ups maken, updaten; het zijn van die typische computerklusjes die vaak blijven liggen. Toch zijn ze af en toe nodig om je computer weer eens op te ruimen en sneller te maken.

In de nieuwe special Computeronderhoud laten we je zien hoe je deze taken snel en eenvoudig aanpakt, zodat je computer weer up-to-date en snel is en je thuisnetwerk optimaal draait. Bestel je nu, dan betaal je slechts € 7,95 (inclusief verzendkosten*), en dat betekent € 2,- korting.

Haal alles uit je computer en netwerk
In de nieuwe 124 pagina's tellende special Computeronderhoud vind je ruim 20 workshops en masterclasses die je helpen je laptop, desktop-pc en netwerk weer helemaal up-to-date te krijgen en te houden.
Zo laten we je onder meer zien wat je kunt doen om je thuisnetwerk te versnellen, hoe je in één klap alle software op je computer kunt bijwerken en welke upgrademogelijkheden er zijn voor onder meer je NAS en videokaart. Met in deze uitgave o.a.:

- met handige tools je pc opnieuw inrichten
- koopgids videokaarten: je pc weer sneller
- zo los je problemen op met de Mac
- problemen met Windows 10 oplossen
- zo upgrade je je NAS
- partitiebeheer met GParted
- tweede leven: installeer Linux of ChromeOS
- alles over garantie: waar heb je recht op bij een upgrade?
 
Plus een hele berg andere artikelen, workshops, tips en koopgidsen om je computer te voorzien van de snelste hardware, de laatste software-updates en uitbreidingen.

Profiteer nu van € 2,- korting, door jouw exemplaar van de Computeronderhoud special nu al te reserveren. De gids ploft dan rond 21 september bij je op de mat. Deze aanbieding is geldig t/m 16 september.
* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Woon je in België? Dan betaal je € 2,- verzendkosten.