FietsActief - ontdek nieuwe paden
Waar ga jij heen?

Waar ga jij heen?

FietsActief 8/9, inclusief Streekgids Breda én 100% e-bike magazine. Bestel HIER
 

Bijzonder verhaal: vanuit Monterey, Californië vertrok Daniel Troia voor een fietstocht van 10.000 kilometer door Amerika zonder eten of geld, op zoek naar een menselijke band. Zijn reis is vastgelegd in de documentaire ‘We are all in this together’. Een film vol ontmoetingen, tegenslagen en verbroedering. Bekijk hier de trailer

Vanwege technische aanpassingen aan ons verzendsysteem overigens volgende week geen nieuwsbrief. Op 16 februari vallen we weer in je digitale brievenbus.

FietsActief
Zo heet dat
Remmen & wielen

Een fiets is op zich niet zo ingewikkeld. Wel handig: de verklaring van sommige technische termen. Wij verduidelijken een reeks begrippen voor je. In dit deel: wielen & remmen.

FietsActief
Zo los je dat op
Piepende schijfremmen

Wat is er zo goed aan schijfremmen en hoe werken ze? We geven een korte uitleg én tippen een video die je helpt korte metten te maken met piepende schijfremmen.

FietsActief
Schijfremmen & babydoekjes
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele oplossingen die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Zoals deze: je schijfremmen piepvrij maken met babydoekjes..

FietsActief
Tips voor de mooiste wandelingen in Nederland

In de nieuwste editie van In Eigen Land vind je 101 tips voor de mooiste wandelingen van Nederland, van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg. Bestel deze maar liefst 124 pagina’s dikke editie voor slechts € 4,99 en profiteer van gratis verzending binnen Nederland.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden