Beste John,

Dat is een tijd geleden dat je iets van mij hebt gehoord. Een paar jaar in loondienst geweest bij Marketingman -heet inmiddels Forresult- en Conrad. Het waren mooie tijden, maar tijd voor iets nieuws.

Het bleef namelijk kriebelen en alweer sinds twee maanden werk ik volledig voor mezelf. En jullie als geïnteresseerden op het gebied van internet marketing wil ik graag op de hoogte houden van relevant en waardevol nieuws.
Ik heb er zin in! Ik hoop jij ook.

René is Back in Business

Wat heeft zo'n stapel brandhoutjes nou met SEO te maken René?

Net als raadzaam is om je wintervoorraad hout vroegtijdig in te slaan, is SEO ook een zaak van vroeg beginnen. In tegenstelling tot Adwords (SEA), waarbij je met een paar minuten hoog in Google kunt staan, vergt SEO een goede voorbereiding. De resultaten zijn vrijwel nooit direct zichtbaar maar vaak zitten er minimaal één of twee maanden tussen.
 
Hulp nodig met SEO?

Kan ik je helpen?

Ik heb dus weer de tijd en mogelijkheid om klanten optimaal te bedienen. Het onderstaande filmpje waarom je dat zou kunnen doen, vergt misschien wel een update, maar is aan de andere kant nog altijd actueel... 

Klik voor het filmpje

Laatste SEO nieuws

Tot slot enkele interessante artikelen die ik de afgelopen week heb gelezen op het web: Veel plezier met bovenstaande artikelen en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
René Greve










Deventer
 
Copyright © 2017 Rene Greve Webteksten en SEO, All rights reserved.
Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief over Webteksten en SEO. met vriendelijke groeten,

Our mailing address is:
Rene Greve Webteksten en SEO
Carry Pothuisstraat 3
Deventer, Overijssel 7421 LE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by MailChimp