| | Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij tal van verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. Van JRE en Euro-Toques Nederland tot Alliance Gastronomique en Dutch […] Lees verder |
|
|
|
| | Chocolademoussedag: Een zoete (veganistische) traktatie voor de horecaondernemer Als horecaondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Een geliefd dessert is chocolademousse. Jaarlijks wordt op 3 april, de […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Euro-Toques Nederland start samenwerking met BBB Maastricht en Folie Culinaire Op de komende editie van horecavakbeurs BBB Maastricht - 9,10 en 11 oktober 2023 - pakt Euro-Toques Nederland samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier groots uit. Met onder andere nieuwe […] Lees verder |
|
|
|
| | Bronckhorster Brewing Company is crowdfunding gestart Bronckhorster Brewing Company komt met nieuws na de overname van Café Hotel Zaal Heezen. Enkele dagen terug is het bedrijf gestart met een crowdfunding voor het opzetten van een bruincafé, […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
| | Sergio Herman opent derde zaak in Antwerpen Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse Cadzand-Bad, ook openen in de Belgische […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|