|
|
|
Zomerse showstopper Zeebaars uit de oven met venkel en geroosterde aardappels | Extra lang, liefst buiten aan tafel met een vrolijk gezelschap… ‘Heerlijk!’, horen we je denken, maar zonder dat je zelf te lang in de keuken staat! Schuif een hele zeebaars in de oven en rooster de aardappeltjes. | |
|
|
|
|
|
Stap voor stap Citroen inmaken met korianderzaad | De lekkerste biologische citroenen, grof zeezout, korianderzaad én een maand geduld, meer heeft culinair redacteur Merijn Tol niet nodig voor ingemaakte citroen. Zo maak je het zelf: | |
|
|
|
|
Advertorial | Ontdek het verhaal achter het champagne-imperium in kostuumdrama WIDOW CLICQUOT Sprankelend kostuumdrama WIDOW CLICQUOT vertelt het inspirerende verhaal over de vrouw achter het champagne-imperium. Geteisterd door seizoenen, concurrentie én Napoleon, strijdt de 'Grande Dame van de Champagne' om haar erfgoed te beschermen. | |
|
|
|
|
Low Food Festival Ontmoet delicious. Kom je op 7 & 8 september naar het Low Food Festival in Amsterdam, dan ontmoet je het delicious.team inclusief onze nieuwe hoofdredacteur Nancy Berendsen. Doe zeker mee aan onze culinaire quiz en wie weet win jij een culi-prijs. Of volg je liever de gratis mini-workshop ‘Maak je eigen bouillonzout’. Zo’n umami-bom is perfect om soep, saus, stoof, curry en meer gerechten smaak te geven. En ideaal als basis om je groenten in op te maken. Natuurlijk laten we je niet naar huis gaan zonder onze delicious.goodiebag. We zien je graag, tot dan! | |
|
|
|
|
|
Precies wat je nodig hebt 73x snelle, zomerse vega recepten! | We gaan op de groentetoer met een heerlijke lijst vol vega recepten die écht snel klaar zijn. Want we weten allemaal dat we in de zomer liever wat korter in de keuken staan, zodat we langer van de avondzon kunnen genieten. | |
|
|
|
|
delicious.september 25x easy! In dit extra dikke nummer van foodmagazine delicious. gaan we voor easy. Zo staan er – naast heel veel heerlijke uitpak-recepten - wel 25 recepten in die je binnen een half uurtje op tafel zet. Julie maakt stoof, traybake, pulled chicken en pasta en in het weekend een zalmzijde. Manon presenteert soep, quiche of pita’s, eenvoudiger kán bijna niet. Of kijk de kunst af van Italianen die pittig saucijzenvlees of venkelworst door hun saus, dip of gehakt doen voor meer smaak en snelheid. Bestel het septembernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt! | |
|
|
|
|
|
Janneke kookt simpel & snel Pikante vissoep met gember en dragon | Heerlijke soep en supersnel klaar. Vooral als je nog wat grote garnalen in de vriezer hebt liggen. Mogen er allemaal in! En niet verder vertellen, maar een slokje anijslikeur (zoals ouzo) zou ook prima smaken in deze vissoep. | |
|
|
|
|
|
Helaas... Ook één wijntje per dag is slechter dan je denkt | Het is weer raak in de wetenschap. Mochten we eerder nog ‘één glas rode wijn bij het eten’, blijkt nu het advies dat we beter geen enkele druppel kunnen drinken. | |
|
|
|
|
|
Weekendtaartje Ricottacake met nectarines en walnoten | Jubelend over hete keukens en zonnebrand hebben we stiekem heel veel zin gekregen om die oven gewoon lekker wél aan te zetten en een cake te bakken met zomerfruit. De nectarines, perziken en abrikozen liggen er al klaar voor, en met dit recept komt het helemaal goed. | |
|
|
|
|
|
|