Rijkste X modellen ooit.

7 maanden geleden


Text only:

De BMW X5 en X6 M Sport Edition.  Online versie
Geachte heer Achternaam,
De BMW X5 en de BMW X6 zijn in Design Edition M Sport al ongelooflijk rijk uitgerust. Nu heeft BMW daar nog eens vrijwel alle comfort- en assistentiesystemen aan toegevoegd. Plus het BMW Innovation Pack en alle High Executive opties. Hoe dat rijdt valt nauwelijks meer te beschrijven. Hier helpt alleen een proefrit.
In Design Edition M Sport zijn ze al rijk uitgerust. Nu zijn daar vrijwel alle comfort- en assistentiesystemen aan toegevoegd. Plus het BMW Innovation Pack en alle High Executive opties. Even proefrijden?  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopNog éven, dan is het zover. Dan kunt u het meest uitdagende X model van BMW met eigen ogen zien - in het echt, bij de BMW dealer. En als het klikt, wilt u natuurlijk ook weten of de nieuwe BMW X2 zijn stoere uiterlijk wel waarmaakt. Het beste wat u dan nú kunt doen is alvast een proefrit afspreken.
Nog éven, dan kunt u het meest uitdagende X model van BMW met eigen ogen zien. En als het klikt, wilt u natuurlijk weten of de X2 zijn stoere uiterlijk waarmaakt. Al zin in een proefrit? Exclusief voor Nederlandse BMW i8 liefhebbers is een beeldschone limited edition van slechts 12 stuks beschikbaar. Van buiten in de bijzondere lakkleur Carbonschwarz met Frozen Grey accenten. Achter de lichtmetalen 20 inch wielen schitteren grote, hoogglans zwarte remklauwen. En het interieur is bekleed met bourbonkleurig Merino leder. Zit geweldig!
Exclusief voor Nederlandse BMW i8 liefhebbers is er een limited edition. Van buiten Carbonschwarz met Frozen Grey accenten - op lichtmetalen 20 inch wielen. Van binnen bourbonkleurig Merino leder. Beeldschoon! Meestgestelde vraag in de showroom van de BMW dealer: waarom eigenlijk een Steptronic automaat? We hebben het voor u op een rijtje gezet. Deze automaat is veel slimmer dan andere automaten. En bovendien veel sportiever en efficiënter. En het mooiste: t/m 31 maart 2018 is de Steptronic automaat standaard op elke BMW.
Waarom? De Steptronic automaat is veel slimmer dan andere automaten. En bovendien veel sportiever en efficiënter. En het mooiste: t/m 31 maart 2018 is deze automaat standaard op elke BMW. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018