Rijm en win een kinderkeuken! | Nieuw: de Quooker Flex

2 jaren geleden


Text only:

Vol inspiratie en handige tips
Wanneer de e-mail niet goed leesbaar is, kunt u deze hier online bekijken.


MIELE KINDERKEUKEN
Speciaal voor pakjesavond geven wij een complete Miele kinderkeuken weg! Benieuwd hoe u kan meedoen? Klik op de onderstaande afbeelding voor meer info. Verder vindt u in deze editie de nieuwste trends en tips op keukengebied. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over keukenkasten op pootjes?
MANDEMAKERS PRESENTEERT: DE QUOOKER FLEX


Een kokend water kraan is niet alleen erg handig maar het kan u zelfs een besparing in energiekosten opleveren. Benieuwd welke soorten en merken er zijn en welke voordelen u nog meer heeft?NIEUWE TREND: KEUKENKASTEN OP POOTJES


Alles op pootjes wordt vandaag de dag steeds populairder. Denk maar aan bedden, banken en bijzettafeltjes. Deze trend zien we ook bij keukens. Maak kennis met de nieuwe SieMatic 29, een kast die niet voor niets razend populair is.

DE 5 MEEST INNOVATIEVE KEUKENKASTEN


Door de nieuwste oplossingen bieden keukenkasten extra gebruiksgemak en daarnaast meer ruimte, wat extra handig is voor kleine keukens. Benieuwd naar de meest innovatieve keukenkasten?1 & 2 DECEMBER: INSPIRATIE EVENT
Op donderdag- en vrijdagavond organiseren wij voor de laatste keer dit jaar een inspiratie event. Een avond vol culinaire lekkernijen, styling workshops, demo's en keukeninspiratie.

WAT VINDT U VAN DEZE EMAIL?
Uw mening is belangrijk voor ons.
Om onze service te verbeteren vragen wij uw ervaring te delen.

AFSPRAAK MAKEN 
WINKELS 
KEUKENCOLLECTIE 


Privacy statement  |  Disclaimer  |  Afmelden
 

mandemakers.nl

Categorieën: Nieuwe nieuwsbrief aanmeldingen Keuken Wonen | Huis | Inrichting
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019