| | Nieuw personeel met nieuw elan: zo werk je ze in Gekwalificeerd horecapersoneel vinden is de grote uitdaging voor het aankomende terrasseizoen. Veel nieuwe krachten lopen voor het eerst met een dienblad, tappen hun eerste biertje of draaien voor […] Lees verder |
|
|
|
| | Chefswissel bij restaurant Bentinck Kevin Mewe (links op de foto) is de nieuwe chef-kok van restaurant Bentinck - onderdeel van Swijnenburg - in Amerongen. Daarmee volgt hij Frank Bakkenes op die zijn rol als Executive chef gaat […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | De vrouwelijke visie op gastvrijheid, management en duurzaamheid Op Internationale Vrouwendag eert Relais & Châteaux met trots haar vrouwen: hun vaardigheden, sterke punten en visie. De gedeelde waarden van alle leden ondersteunen dit van harte: gelijke […] Lees verder |
|
|
|
| | Een week geen vlees en zuivel: 6 vegan trends voor 2022 Na ‘veganuary’ is het in de week van 7 tot en met 13 maart wéér tijd om stil te staan bij de vlees- en zuivelconsumptie in de ‘Nationale Week Zonder Vlees’. In de vijfde editie van deze […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | 'Coronatoegangsbewijs blijft van kracht in de horeca' Het ligt in de lijn der verwachting dat het coronatoegangsbewijs (CTB) in de horeca van kracht blijft. Wel wordt de anderhalve meter afstand afgeschaft en de sluitingstijd in de horeca verruimt naar […] Lees verder |
|
|
|
| | De foodtrends voor 2022 Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, eten en bestelgedrag […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|