Het laatste nieuws over hygiëne͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
EVMI
 
Hygiëne
 
 
Risico’s en oplossingen voor hygiënisch ontwerp
 
Na de onderdelen ‘zelfreinigend’, ‘zelfdrainend’, ‘capillaire- en dode ruimtes’, is dit het vierde onderdeel van de reeks ‘hygiënische ontwerpmaatregelen’. Hans van der Steen van HDN gaat in op oorzaak en gevolg van krimp en uitzetting.
 
Lees verder
 
                                     - Bedrijfsinformatie -
6 tips voor het vertalen van etiketten
 
Als levensmiddelenbedrijf heb je regelmatig te maken met het vertalen van etiketten. Retailers vereisen soms meerdere talen op een etiket en als je producten wilt exporteren, moet de etiketinformatie in de juiste taal worden weergegeven. Ook moet het product voldoen aan de wetgeving in het land van verkoop. Normec Foodcare geeft 6 tips voor etiketten vertalen.
 
Lees verder
Geprikkelde bacteriën passen zich aan
 
De aanwezigheid van één bacterie kan veel ellende veroorzaken. Dit voorkomen is een uitdaging. Want micro-organismen als bacteriën, schimmels en gisten, reageren op prikkels en passen zich aan. En dan blijkt opeens verhitting op 70 graden onvoldoende om deze te doden.
 
Lees verder
NVWA: Meer spoedsluitingen door plaagdieren
 
IDe Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) meldt een toename van het aantal spoedsluitingen vanwege ernstige overlast van plaagdieren. In 2023 sloot NVWA 34 voedselbedrijven, na de eerste vijf maanden van 2024 staat de teller al op 35.
 
Lees verder
Training Good Manufacturing Practices
 
In samenwerking met Ubikk Academy organiseert Hygienic Design Network (HDN) op 26 juni 2024 een Good Manufacturing Practices (GMP)-training, bestaande uit vier uur e-learning en één dag klassikaal. De training biedt onder meer inzicht in wat GMP inhoudt, waarom het van belang is en hoe het kan worden toegepast in verschillende werkzaamheden.
 
Lees verder
 
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Hygiëne wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. 
 
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
EVMI
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2024 Alea Publishers
 
 
Mauris commodo massa tortor, u sit amet,consectetur adipisicing Nunc fermentum neque quam, sodales eleifend elit imperdiet vitae. Aliquam id euismod nulla. Suspendisse imperdiet, sem et sollicitudin egestas, urna nunc auctor massa, vulputate pharetra mi odio nec tortor. Ut ultricies massa viverra quis.