Geef het perfecte cadeau met de cadeaus en geschenksets van Riverdale!


Online versie

NIEUW

GEUREN

MEUBELS

ACCESSOIRES

TAFELEN

Riverdale cadeaus en geschenksets


Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Met een cadeau of geschenkset van Riverdale bezorg jij een onvergetelijk en duurzaam cadeau. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten zodat er voor elke gelegenheid een geschikt cadeau bij zit!

Ga direct naar de website

Boutique Geurkaarsen

OUD & BERGAMOT

Ontdek nu

GRAPEFRUIT & LIME

Ontdek nu

TEA & CARDAMOM

Ontdek nu

'Eternity' Giftsets

BORDEAUX

Met de Eternity giftset voorzie je het huis van een heerlijk bloemige magnolia & iris geur. De giftset bevat een geurkaars, geurstokjes en een geurkussentje om zelfs je kledingkast te laten geuren als een bloemenzee.

Bekijk direct

COGNAC

De 'spicy browns', ofwel warme aardetinten, mogen blijven. De gouden afwerking op het zachte bruine velvet zorgt voor een rijke en warme touch van deze giftset. Hiermee geef je net wat extra's cadeau! 

Bekijk direct

ZWART

Net zo stijlvol en luxe als de andere Eternity giftsets. Geeft een ruimte een heerlijke peony rose & blush suede geur. Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen.

Bekijk direct

Giftsets

GIFTSET MET GEURSTOKJES EN GEURKAARS

De 2 delige giftset is het perfecte cadeau voor tijdens de feestdagen of voor een verjaardag. Kies uit verschillende unieke geuren. Bevat een geurkaars in pot 586g en geurstokjes 90ml

Ontdek nu

GIFTSET MEDIUM

Met een Riverdale luxe giftset geef je een bijzondere en smaakvolle beleving voor ieder huis. Deze 3 delige geschenkset bevat een geurkaars in pot 586g, geurstokjes 90ml en roomspray 100ml.

Ontdek nu

GIFTSET LARGE

De uitgebreidere versie van de medium giftset. Bevat net als de medium een geurkaars in pot 586g, roomspray 100ml en daarnaast maarliefst 140ml geurstokjes! Een uniek en stijlvol cadeau.

Ontdek nu

GIFTSET EXTRA LARGE

De meest uitgebreide giftset van Riverdale. Met deze set maak jij echt het verschil. De set bevat een geurkaars in pot 586g, roomspray 100ml en geurstokjes van 90 & 140ml!

Ontdek nu

Alle giftsets zijn verkrijgbaar in verschillende geuren.

Sfeerpakketten

PAKKET VRIJHEID

Ons stoere sfeerpakket vrijheid is geheel in zwart wit gehouden. De set met het zebra style kussen, de houten vogel, het strakke windlicht met kaars en het bijzondere dienblad is een tikkeltje eigenwijs en past in elk eigentijds interieur.

Ontdek nu

PAKKET ECHTE LIEFDE

Echte liefde kent vele vormen; één mooie uiting is ons sfeerpakket met de bijzondere kaarsenhouder en vaas, de subtiele geurstokjes, de warme plaid en het bijpassende zachte knuffelkussen. Deel je mooiste momenten met elkaar.

Ontdek nu

PAKKET SERENE RUST

Heerlijk ontspannen na een drukke dag. Met dit sfeerpakket schep je in een handomdraai serene rust. De kleuren wit en beige van de ingetogen vazen, het zachte kussen en het decoratieve windlicht zijn in volledige harmonie.

Ontdek nu

Lantaarn Ellen

ELLEN 62CM GOUD

Bekijk nu

ELLEN 37CM ZWART/GOUD

Bekijk nu

ELLEN ROND 37CM ZWART/GOUD

Bekijk nu

ELLEN 45CM GOUD

Bekijk nu

LET'S STAY IN TOUCH

✓ Vandaag besteld = Overmorgen in huis

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Afmelden | Contact | Privacy-cookiebeleid | Verkooppunten

© Riverdale 2022