Visgroothandel Plugge kijkt uit naar nieuwbouw en introduceert Plugge's Puur
 
VIS Magazine
 
 
 
Rivierkreeft in opmars in Nederland
 
De rivierkreeft is bezig aan een stevige opmars in Nederland. Is het dier een plaag of biedt het (culinaire) kansen voor Nederlandse vissers, viswinkels, restaurants en de consument?
 
Lees verder
 
 
 
Visgroothandel Plugge kijkt uit naar nieuwbouw
 
Dirk en Wim Plugge van Visgroothandel D. Plugge kijken met spanning uit naar de dag dat de eerste paal voor de nieuwbouw de grond in wordt geslagen. Het nieuwe pand ligt op een paar honderd meter van de huidige locatie. Daarnaast introduceren ze het nieuwe concept Plugge's Puur.
 
Lees verder
 
Laatste palingrokerij verdwijnt uit haven Elburg
 
Na 130 jaar sluit Palingrokerij A. van Triest & zn de deuren. De huidige eigenaar Jan Aart van Triest, de vijfde generatie van het familiebedrijf, heeft geen opvolger voor zijn bedrijf gevonden. Hiermee verdwijnt ook de laatste palingroker uit de haven van Ellburg.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Informatiebijeenkomst Food Technology
 
Op 19 januari om 10:00 uur vindt er een gratis informatiebijeenkomst over Food Technology 2021 plaats voor (potentiële) exposanten. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mikrocentrum en EVMI.
 
Lees verder
 
 
 
Verdubbeling gecertificeerde glasaalvissers
 
De Sustainable Eel Group (SEG) maakt bekend dat met de certificering van nog eens 106 vissers het aantal Franse glasaalvissers binnen het seizoen 2020/2021 is verdubbeld. SEG verwacht dat aan het einde van het seizoen de meerderheid van de vissers gecertificeerd is.
 
Lees verder
 
Problemen voor Britse visexporteurs na Brexit
 
Nu het Verenigd Koninkrijk en de EU helemaal uit elkaar zijn, lopen de Britse visexporteurs tegen een probleem aan. Door de douaneformaliteiten krijgen zij hun verse visproducten niet op tijd bij hun klanten in Europa. Een aantal Schotse visbedrijven heeft de exportactiviteiten stilgelegd.
 
Lees verder
 
 
 
 
Continuïteitsproblemen
 
In deze moeilijke tijd komen veel ondernemers in de problemen. Gerrit van den Berg van Profinis Accountants & Adviseurs adviseert om bij continuïteitsproblemen aandacht te schenken aan de aanwezige fiscale eenheden vennootschaps- en/of omzetbelasting.
 
Lees verder
Meer nieuws
 
 
 
Het voedselbos
 
Een jaar lang bezocht Volkskrant-journalist Mac van Dinther wekelijks het voedselbos Ketelbroek in Groesbeek, waar hij van Wouter van Eck leerde hoe een voedselbos werkt, wat er groeit en wat het produceert. “Gaan we hiermee de wereld voeden?” Dat is vaak de vraag die gesteld wordt aan mensen die met een alternatief komen voor de reguliere landbouw.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 9 - 2020
 
De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn thema's zijn trends en zakelijke dienstverlening. Met onder andere:
  • Trends 2021: van digital food tot injera
  • Carlos Sterk over het inkopen van garnalen
  • Vishandel Simonis
  • Vooruitblik op visserij in 2021
  • Poseidon mikt op het hogere segment
 
Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2021 Alea Publishers