De nieuwsbrief met leuke tips en ideeën voor een dagje uit of weekendje weg.
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie.

 
Dagje uit of weekendje weg plannen? Bel
088-5405805

Romantisch weekendje genieten in de pittoreske stad Brilon in Sauerland

Verras uw geliefde met een romantisch weekendje in Brilon, gelegen in Sauerland. Geniet van het gezellig samenzijn in een schitterende omgeving. Een omgeving die u zowel op de fiets als wandelend kunt ontdekken. Kom tot rust in het wellnesscenter van het hotel. Liever actief bezig zijn? Neem deel aan de wekelijkse activiteiten. Heerlijk samen genieten in het prachtige Brilon.
Geniet samen met uw geliefde van een romantisch weekendje weg in Brilon. 

 

3-daags Kerstarrangement in Drenthe

Kerst vieren op een heerlijke manier midden op de Drentse heide? Heerlijk wandelen door de eeuwenoude bossen, maak een kerstwandeling en geniet van de stilte van het winterse landschap? De kerstdagen worden ingeluid met koffie/thee en kerstlekkernij. In een van de sfeervolle restaurants kunt u op 1e kerstdag genieten van een Live Cooking kerstdiner met live muziek. Op het moment van vertrek, ontvangt u een fles speciaal geselecteerde bubbels. Dan bent u hier aan het juiste adres.
Vier de kerstdagen op de Drentse heide.

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Middelburg met live muziek op Oudjaarsavond

Met Oud en Nieuw genieten in hartje Middelburg? In dit vernieuwde 4-sterren hotel is het heerlijk vertoeven met de jaarwisseling met op oudjaarsavond een speciaal buffet en live muziek in het hotel. Boek ook deze speciale oud en nieuw aanbieding in Zeeland.
Luid het nieuwe jaar in in Middelburg en geniet op Oudjaarsavond van live muziek.

 

Kerstshoppen in Breda met vriendinnen! Boek nu deze speciale aanbieding!

In de periode vanaf 7 november 2019 tot en met 9 januari 2020 kerstinkopen doen in het gezellige Breda! Het kerstshoppen start met een welkomstdrankje. In het 4-sterren hotel overnacht u in een comfort kamer. Boek dan een betaalbaar nachtje met ontbijt en ga gezellig met vriendinnen kerstshoppen.
Kom samen met een vriendin naar Breda en sla de kerstartikelen in.

Afmelden

 
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/E9Nz5QYQApiPyYIaiEqEhykbKJAo55ICUWhf5vHT/