Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
Rondje Singel: 10 & 11 september is het een weekend feest voor iedereen!
Poster SM RS FB Feed
Met wie ga jij een Rondje Singel ervaren?
Het is je vast niet ontgaan, Rondje Singel komt eraan. De stad begint te bruisen van voorpret met aankondigingen on- en offline. Weet jij al wie je meeneemt naar Rondje Singel? Kom je er samen een beetje uit wat je wil zien en beleven tijdens het weekend feest voor iedereen?
Op de website staat het vol met activiteiten die je in een themarondje Cultuur kunt beleven of vanuit je eigen route en het blokkenschema. Kijk alvast online voordat je de stad bezoekt, dan is de kans het kleinst dat je net dat optreden of activiteitenprogramma misloopt.

In deze nieuwsbrief en op onze social mediakanalen komen er steeds diverse tips en programmering voorbij voor zaterdag 10 en zondag 11 september. Zet het weekend vast in je agenda!
 

Benieuwd naar het hele programma?

Op www.rondjesingelutrecht.nl ontdek je de volledige programmering en het overzicht van alle activiteiten in het interactieve blokkenschema. 

Kijk en volg Rondje Singel op:
Instagram
Facebook
Youtube
 Meer informatie
Het Comedyhuis kijkt naar de sterren
Rondje singel comedy
Waar kun je het beste de sterren van de toekomst en het verleden zien? Op Sonnenborgh natuurlijk. Voor Rondje Singel komt het Comedyhuis daarom naar de sterrenwacht met een line-up van de beste comedians van dit seizoen. Verwacht persoonlijke verhalen met een humoristische twist, bijtende satire over politici en lekkere flauwe grappen over van alles en nog wat.
 >>>
 
Clubbing in het stationsgebied
Bollendak
Kom het station eens van een andere kant bekijken! Je kan op zondag 11 september lekker komen Clubben in het stationsgebied. Voor de sportievelingen is er Club DARE met abseilen, yoga, een stormbaan en lopen over het Bollendak. Club RELAX en Club JAZZ laten je op genieten op locaties waar je normaal niet komt. Club Jochies en Wijffies heeft een unieke speurtocht vanaf de 11 verdieping met leuke prijzen die je kunt winnen. >>>
 
Singelconcert - Pynarello & Gallowstreet
Pynarello
Hou je van muziek? Dan zit je goed bij Rondje Singel. Filter in het uitgebreide programma op ‘Rondje Muziek’ en je ziet hoeveel keuze er is. Wat dacht je van de prachtige afsluiter: de strijkers van Pynarello (ensemble in residence van TivoliVredenburg) en de blazers van Gallowstreet vieren dat de Singel rond met een concert óp de Singel. Dat wil je toch horen en zien?!

 >>>
Rondje Leidsche Rijn
Screenshot at
Kom op zaterdag 10 september naar het speciale programma in Leidsche Rijn. Op en rond het Berlijnplein en in Castellum Hoge Woerd vind je diverse voorstellingen, workshops en optredens voor jong en oud. Er is genoeg te doen om iedereen te vermaken, of je nu wilt (kijken naar) dansen, mee wilt werken aan de vloerschildering of het nieuwe GoGaming wil testen.
 >>>
 
Rondje Wandelen
Omdu wandeling
Je wandelt er misschien wel vaker, in het langgerekte Zocherpark langs de Utrechtse singel. Tijdens Rondje Singel kan dat met een leuke gids die je de mooiste verhalen en feiten vertelt over de natuur, de historie en de monumenten. Of kom wandelen bij het station en zie hoeveel er daar veranderd is in de afgelopen decennia. Wil je van alles wat? Dan kies je voor de wandeling De vijf B's - Bruggen, Bebouwing, Bomen, Beelden en Bijzonderheden. >>>
 
FENNE - solo
Fenne
Tijdens de Open Monumentendag op 10 september, kun je een bezichtiging op diverse locaties combineren met muziek. In de Nicolaikerk treedt bijvoorbeeld Fenne Scholte op. Zij combineert in haar muziek een combinatie van jazz en invloeden vanuit folk en pop. Op 22-jarige leeftijd heeft ze al haar eerste album "Hope" uitgebracht en werd ze al met diverse prijzen bekroond. Haar doel is om verhalen te vertellen door middel van herkenbare melodieën, verassende harmonieën en persoonlijke teksten. Kom luisteren! >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst