Met het volledig verzorgde Bilderberg Arrangement
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
BEKIJK BESCHIKBAARHEID
Het Bilderberg Arrangement
Met het Bilderberg Arrangement geniet u van een volledig verzorgd verblijf bij Bilderberg. U overnacht in een van onze luxe hotelkamers. Welk type kamer u kiest, dat is aan u. Het arrangement is inclusief een culinair 3-gangendiner en Het Bilderberg Ontbijt. Geniet samen van een luxe overnachting bij Bilderberg!
Vanaf € 174
per verblijf met twee personen
BEKIJK BESCHIKBAARHEID
ONZE SELECTIE
Grand Hotel Wientjes
Het Bilderberg Arrangement | 1 nacht

Het warme en hartelijke Grand Hotel Wientjes is op loopafstand van het station en daarmee de ideale locatie voor een bezoek aan de stad Zwolle. Deze hanzestad is verrassend met dank aan haar rijke historie. Een bezoek waard!
vanaf € 195 per verblijf met twee personen
BEKIJK ARRANGEMENT
Résidence Groot Heideborgh
Het Bilderberg Arrangement | 1 nacht

Een schapenweide, een zonovergoten terras en een wellness centrum. Wanneer u verblijft bij Résidence Groot Heideborgh hoeft u eigenlijk de deur niet uit. Toch loont het om tijd vrij te maken voor een wandeling, de Veluwe is immers prachtig!
vanaf € 191 per verblijf met twee personen
Bekijk Arrangement
ONZE PRACHTIGE HOTELKAMERS

Nu we allemaal voorzichtig genieten van meer mogelijkheden, verheugen we ons om er even tussenuit te gaan. Een ontspannen weekend weg begint bij een comfortabel verblijf. Geniet van onze prachtige hotelkamers met ieder een eigen uitstraling. Wat dacht u van het Parkhotel Rotterdam, waar enkele kamers uitkijken op de prachtige binnentuin. Of denk aan Hotel 't Speulderbos, waar u geniet van de unieke samenwerking met interieurmerk Rivièra Maison, de perfecte omlijsting van de bosrijke omgeving.
Inmiddels is er meer mogelijk
Zo zijn onze terrassen tot 20.00 uur geopend en kunt u weer gebruik maken van de fitness. Wilt u weten wat de versoepelingen voor uw verblijf betekent? Kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het zwembad, of wilt u weten of u kunt dineren op het terras? U leest er alles over op deze pagina

Kunt u hulp gebruiken bij het maken van een reservering? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.
Volg ons opFITinY