Leer ontspannen met en zonder scherm.

Samen op yogales en superspannende verhalen 🧘🏻
OBA Algemeen logo Webversie
Media Ukkie Dagen
 
Ontspannen met media doe je bij de OBA
Wat heeft media voor effect op je kind? En hoe kun je ontspannen met en zonder scherm? Dat is waar de Media Ukkie Dagen van dit jaar om draaien. In het thema van Ontspannen met media, organiseren we verschillende activiteiten voor ouder en kind. Word helemaal zen bij Joepie Yoga, luister naar de verhalen van het tv-beest of speel de sterren van de hemel tijdens het Sprookjestheater. 
 
 
280
 
Voorleesverhalen en creatieve workshops
Samen met de Levende Leeuw presenteren we een voorlees- en workshopmiddag voor de allerkleinsten. Kom luisteren naar de verhalen van voorleesouders over tijgers, Ramadan en meer. Steek daarna je handen uit de mouwen bij duurzame en creatieve workshops. Dat wordt een gigagezellige middag. Meedoen is gratis, maar meld je wel even aan. 
 
 
NewTechKids bootcamp
 
Een bootcamp tot robotbouwer
Wil jij alles leren over het bouwen van robots? Kom dan naar de NewTechKids Bootcamp in OBA Roelof Hartplein en word een echte robotbouwer. Het programma duurt vijf weken. Daarin maken we kennis met programmeren en informatica en gaan we aan de slag met onze eigen robot. Klaar voor een technische uitdaging?
 
 
     
     
 
Een plaats delict in de kapperszaak
De vriendelijke egel Jefferson is toe aan een fris kapsel. Bij aankomst ligt zijn kapper languit op de grond. Dood. De enige getuige, een geit, beschuldigt Jefferson van de moord. Samen met zijn goede vriend Gijsbert gaat Jefferson op zoek naar de echte dader. Zo komt hij terecht in de mensenstad. Lukt het ze om Jefferson's onschuld te bewijzen? Een razendspannend detectiveboek voor 9 jaar en ouder. Ook leuk om samen te lezen.
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen