Hey John!

Welkom bij een gloednieuwe nieuwsbrief van Android Planet! 👋

Het was een week bomvol nieuws, met natuurlijk de lancering van de Galaxy S24-serie van Samsung! De drie gloednieuwe toestellen zijn per direct te bestellen, zitten bomvol kunstmatige intelligentie én ze krijgen maar liefst zeven jaar lang updates!

Android Auto krijgt trouwens ook allerlei handige AI-functies, Motorola presenteerde een heel betaalbare Moto G-smartphone én we zijn aan de slag geweest met de luxe Asus ROG Phone 8 Pro. Tot slot nog een handige tip voor Gmail-spam, want uitschrijven voor nieuwsbrieven is nu gelukkig een stuk makkelijker geworden.

Heel veel leesplezier en tot volgende week!
 

Samsung Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra officieel: alles op een rij

Samsung heeft de nieuwe Galaxy S24-smartphones gepresenteerd! We vertellen je hier alles over de drie toestellen en de nieuwe Galaxy AI, dus lees snel verder.

Lees verder

Tip: zo meld je je gemakkelijk af voor nieuwsbrieven in Gmail

Stroomt je Gmail-inbox continu vol met nieuwsbrieven? Via web was het al mogelijk, maar inmiddels ook in de app: snel afmelden voor nieuwsbrieven in Gmail. Lees snel hoe het werkt en hoe je controle krijgt over je digitale brievenbus.

Lees verder

Samsung Galaxy S24 preview: slimme AI en strakke hardware

AI is alles bij de net aangekondigde S24-serie. Wij hebben de toestellen al even mogen testen en vertellen je graag onze eerste indrukken. Lees hier alles over de nieuwe hard- en software van de Samsung Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra.

Lees verder

Android Auto krijgt AI-functies: dit kun je verwachten

Tijdens het Galaxy Unpacked-evenement van Samsung was een belangrijke rol weggelegd voor AI. Kunstmatige intelligentie komt ook naar Android Auto: de software verschillende AI-functies om je te helpen terwijl je onderweg bent.

Lees verder

Motorola Moto G34 aangekondigd: nieuwe budgetsmartphone

Motorola heeft de nieuwste smartphone in de betaalbare Moto G-lijn aangekondigd. De Motorola Moto G34 draait op Android 14 en heeft aardige specs. We praten je snel bij.

Lees verder

Asus ROG Phone 8 Pro review: (niet) alleen voor gamers?

Wil je een gamingsmartphone, maar heb je geen zin in een al te lomp toestel? Lees dan snel verder. In deze review bespreken we de Asus ROG Phone 8 Pro, die behoorlijk afgeslankt is ten opzichte van zijn voorganger.

Lees verder

Uitgelicht

True Detective: Night Country op HBO Max is een must watch en nog 4 tips
Pre-order Samsung Galaxy S24 bij KPN en krijg Galaxy Watch 6 cadeau (ADV)
Op zoek naar een nieuwe smartphone? Check dan direct even onze grote Android-prijsvergelijker voor het (sim only) abonnement en (losse) toestel die het beste bij je passen!
Dat was 'm weer! Tot volgende week!


Wouter Nijsen
Redacteur Android Planet
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Android?

Download de AndroidPlanet.nl app!

Wat vind je van Android Planet? We horen heel graag je feedback.

   
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Android Planet
Pas hier je mailvoorkeuren aan of meld jezelf direct af.

Androidplanet.nl is onderdeel van
BigSpark B.V.
Jonkerbosplein 52
Nijmegen, 6534 AB
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2024 BigSpark B.V.