Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 29 maandag 14 juli 2025
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Sardines krijgen MSC-certificering terug
Sardines krijgen MSC-certificering terug
Vissers uit Spanje en Portugal hebben gezamenlijk de Marine StewardshipCouncil (MSC) behaald voor sardines, meldt het MSC. Het gaat hierbij om Iberische sardines van de Atlantische kust. Ook in Nederland gaan we dit in de supermarkten merke...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Beleef Yerseke at Sea
Zaterdag 16 augustus staat Yerseke in het teken van zee, beleving en smaak tijdens de tweede editie van Yerseke at Sea. Dit evenement is bedoeld om jong en oud samen te brengen.
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Indiase couscous met kreeftgarnalen en surimi
RECEPT | Indiase couscous met kreeftgarnalen en surimi is een recept van Epos.
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Elektrificatie is cruciaal voor de voedingsindustrie
De voedingsindustrie heeft er baat bij sneller te elektrificeren. Dit om de CO2-uitstoot van de sector drastisch te verlagen, meldt de ING. Op het moment zijn zonnepanelen en windp...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Voedselveiligheidsnormen worden actueler
De nationale en Europese voedselveiligheidsnormen worden aangepast en geactualiseerd als dit nodig is. Staatssecretaris Tielen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) stuurde 8...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
‘Een gezellig Amsterdams huiskamersfeertje’
Zeeduivel in Amsterdam-West is een kleine, culinaire visspeciaalzaak gerund door twee enthousiaste Amsterdamse ondernemers. Je kunt er kiezen uit vier soorten oesters en de kibbeli...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bouw Port of Urk van start
De bouw van de nieuwe Port of Urk is officieel van start met de komst van Alias BV, meldt Omroep Flevoland. Zij zijn de eerste onderneming die zich op het nieuwe bedrijventerrein v...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
AI-gebaseerde verkoopprognoses voor voedingsverwerkende bedrijven
Softwarebedrijf Winweb meldt dat het komt met een nieuwe methode om verkoopprognoses te voorspellen aan de hand van van AI. Dit zou toepasbaar zijn in de volledige voedingssector. ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Verpakking optimaliseren met QR-code
Domino Benelux presenteert tijdens Empack Mechelen 2025 de nieuwste toepassingen van de GS1 QR Code. Empack Mechelen vindt plaats op 22 en 23 oktober in de Nekkerhal.
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2025 Alea Publishers