Save the date: start verkoop nieuwe seizoen

Beste heer,

De programmering is rond, de seizoensbrochure is in ontwikkeling en de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen gaat alweer bijna van start! Hierbij de belangrijkste data die u, als theaterliefhebber, zeker in uw agenda moet schrijven.

Brochure op de mat - vanaf dinsdag 8 mei
U kunt de brochure vanaf dit moment ook ophalen bij de servicebalie van Het Park. 

Bestellen vanaf 8 voorstellingen - maandag 14 mei om 12.00 uur
Vanaf deze datum kunt u reserveren wanneer u minimaal 8 voorstellingen kiest. Tevens wordt u dan automatisch gouden of platina abonnee, waardoor u extra's en voordelen ontvangt.

Bestellen vanaf 4 voorstellingen - dinsdag 22 mei om 12.00 uur
Vanaf dit moment kunt u ook reserveren wanneer u minimaal 4 voorstellingen kiest. Tevens wordt u dan automatisch zilveren abonnee, waardoor u een aantal extra's en voordelen ontvangt.

Start losse kaartverkoop - maandag 4 juni om 12.00
Vanaf de losse kaartverkoop kunt u ook kaarten voor losse voorstellingen reserveren. 

Geen brochure ontvangen?
Dan kunt u vanaf vrijdag 11 mei een mail sturen naar servicebalie@parkhoorn.nl. De brochure wordt dan alsnog naar u verzonden. Natuurlijk kunt u de brochure ook ophalen bij de servicebalie van Het Park. 

Heeft u nog vragen?
Kijk voor meer informatie op onze website. U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van de servicebalie via servicebalie@parkhoorn.nl of bel naar 0229-291000 (gratis). 

Met vriendelijke groeten,

Marjolein Mol

P.s. Nu al genieten van theater? De komende weken hebben we nog een aantal prachtige voorstellingen staan.

...

AGENDA VOOR U GESELECTEERD

Alex Klaasen Revue - Showponies

categorie

Volkskrant ★★★★★ "De grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen!" De Telegraaf ★★★★★ "Knotsgek pleidooi om jezelf te mogen." Het Parool "Ongekend hoog humorniveau bij Alex Klaasen!" Dagblad van het Noorden ★★★★★ "De beste show in tien jaar."

  Lees verder
vrijdag 30 maart om 20:15


Buurman & Buurman (2+) - A JE TO!

categorie

Laatste kaarten voor de gekste, leukste en grappigste klusbuurmannen van de wereld: Buurman & Buurman!

  Lees verder
maandag 2 april om 14:00
maandag 2 april om 16:00


INSIDE OUT (reprise) - Conny Janssen Danst

categorie

Een dansensemble van maar liefst 13 jonge, talentvolle dansers én bekende gezichten wordt vanavond begeleid door een liveband bij Conny Janssen DanstTheaterkrant ★★★★ "Ritme, ademhaling, snelle gewichtsverplaatsingen met natuurlijk golvende patronen en een flow waardoor je automatisch mee wilt bewegen."

  Lees verder
donderdag 5 april om 20:15


Daniël Lohues - Vlier

categorie

Daniël Lohues won een Zilveren Harp, Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste Nederlandstalige theaterlied. Met zijn band Skik gaf hij geweldige optredens op Pinkpop en Lowlands. Nu geeft hij een prachtig, intiem theaterconcert in Het Park!

  Lees verder
woensdag 11 april om 20:30


Aquarium - Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens

categorie

Vier topacteurs zijn te zien in een nieuwe, scherpe komedie over afluisterpraktijken en de inlichtingendienst... Theaterkrant ★★★★. Telegraaf ★★★★.

  Lees verder
donderdag 19 april om 20:15


ABBA GOLD - Wegens succes bijgeboekt!

categorie
Wegens succes extra show in mei! Waterloo, Mamma Mia, Fernando, Super Trouper en Dancing Queen? De grootste hits van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid komt opnieuw tot leven in deze spetterende show!  Lees verder
zaterdag 5 mei om 20:15


50 jaar Palingsound - The Mon Amour Band

categorie

The Mon Amour Band, met BZN-drummer Jack Veerman, brengt een gevarieerd programma met de grootste hits van The Cats, BZN, Jan Smit en Nick & Simon in een schitterend decor in Volendamse stijl! 

  Lees verder
zondag 13 mei om 20:15


Bella Italia - Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans

categorie
Laat u meevoeren naar Bella Italia en geniet van de mooiste Italianse liedjes van o.a. Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Andrea Bocelli en Polo Conte. Si diverta!  Lees verder
woensdag 23 mei om 20:15


Bekijk het gehele programma hier

© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn

open