Nieuwsbrief 21-04-2017

Brabant Cultuur & Innovatie


Trots zijn wij op onze jarenlange samenwerking met provincie Brabant. Voor Brabant branding produceerden we de afgelopen maanden een corporate film met als thema ‘cultuur, economie en innovatie’. Met vernieuwde filmtechnieken hebben we in co-creatie met onze opdrachtgever een prachtige film gemaakt.

 

SPACE53

Space53 is een Twents consortium waarin ondernemers, overheid en kennisinstellingen samen vernieuwde concepten ontwikkelen, trainen en testen. Een van die concepten is dat er autonome drones ingezet kunnen worden voor safety and security. Say Yeah bedacht een concept waarin een autonome drone assisteerde bij een spannende aanhouding.

Auping

Voor Auping maakten wij afgelopen week een follow-up film voor de de Auping Challenge. De film die we hiervoor eerder al produceerde met Olympische hockeyers is hier te zien. Nu was het de beurt aan amateurverenigingen om zo snel mogelijk een parcours af te leggen. Maar dan wel met een bril op die het effect geeft van te weinig slaap! Een flitsende challenge met een flitsende film als resultaat. 

Hartelijke groet,
Jan Eppink & Laurens Jan Stam

Copyright © 2017 Say Yeah Motion Media 
We sturen met enige regelmaat deze nieuwsbrief naar u om te informeren en te inspireren. We hopen dat u onze berichten waardevol vindt. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u zich onder aan de nieuwsbrief uitschrijven.

 

Say Yeah Motion Media
7523 MD Enschede

T 053 435 99 59
E info@sayyeah.nl


Afmelden voor nieuwsbrief  
Share
Forward
Share
<