En waarom stinkt de een erger dan de ander?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Helpt de sauna tegen verkoudheid?

Snif, snif... Het snotterseizoen is weer aangebroken en griep en verkoudheid liggen op de loer. Houdt de sauna je gezond?

Lifehack of onzin?
 
 
 
Afbeelding
 

Stel een vraag aan Dinocast en win 2 kaartjes voor Naturalis!

Ben jij een echte dinofan? Stel dan jouw ultieme vraag over de triceratops via onze Instagram. En wie weet, misschien wordt jouw vraag beantwoord in de podcast Dinocast én win je twee tickets voor de nieuwe triceratopstentoonstelling in Naturalis.

Lees hier de actievoorwaarden

Stel hier je vraag
 
 
 
Afbeelding
 

Uitgedokterd: jouw dosis medische wetenschap van Mare

Hoe computerspelletjes mensenlevens redt

Computerspelletjes spelen om levens te redden klinkt als sciencefiction. Maar vingervlugge computerskills blijken ook vlotte operaties op te leveren. Dan rijst vanzelf de vraag: leidt serious gaming ook tot betere dokters?

Spelen met levens?
 
 
 
Afbeelding
 

Wat is liefde? De wetenschap achter aantrekkingskracht

Voor je het weet ben je verliefd. Zijn het de ogen, het karakter of de leuke stem? Ieder mens heeft wel iets aantrekkelijks. Hoe en waarom val je voor die ene?

Hoezo slaat de vonk over?
 
 
 
Afbeelding
 

Waarom laten sommige mensen zoveel scheten?

Iedereen laat scheten, maar de een toetert er meer op los dan de ander. Waardoor komt dat verschil? Echt niet alleen door de hoeveelheid bonen die je eet, ontdekte Quest-redacteur Pepijn van der Gulden. 

Met tips voor minder ruften
 
 
 
Afbeelding
 

Konden mensen vroeger overleven rond de Noordpool?

Archeologisch onderzoek rond de Noordpool lijkt kansloos, want wie had daar nou wat te zoeken? Nou, de Pomoren bijvoorbeeld. Hoe overleefden deze mensen de bittere ijskou?

Koele vondsten