Als er één ding is dat je niet in je huis wilt dan is het schimmel. Het is niet alleen vies om te zien en te ruiken, maar het is ook slecht voor je gezondheid. Waar wordt het eigenlijk door veroorzaakt? En vooral: hoe krijg je het zo snel mogelijk weer weg (en voorkom je dat het weer terugkeert)? In dit artikel lees je alles over de oorzaken en gevolgen van schimmel én leggen we uit hoe je er weer vanaf komt. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Populairste artikelen van 10-01-2024

Schimmel in huis: hierdoor komt het en dit kun je ertegen doen

Als er één ding is dat je niet in je huis wilt dan is het schimmel. Het is niet alleen vies om te zien en te ruiken, maar het is ook slecht voor je gezondheid. Waar wordt het eigenlijk door veroorzaakt? En vooral: hoe krijg je het zo snel mogelijk weer weg (en voorkom je dat het weer terugkeert)? In dit artikel lees je alles over de oorzaken en gevolgen van schimmel én leggen we uit hoe je er weer vanaf komt.

JBL Bar 1000: Soundbar, subwoofer én surroundspeakers met spierballen

Een volwaardig home-cinemasysteem stel je met de JBL Bar 1000 eenvoudig samen. Dankzij twee afneembare surroundspeakers, een draadloze subwoofer en meerdere opwaartse audiodrivers komt het geluid vanuit alle kanten. Gunstig, want deze geluidsset geeft films en games met een Dolby Atmos-audiospoor een extra dimensie.

Hoe breid je een Sonos-soundbar uit?

De Sonos ARC-, Beam- en Ray-soundbars zijn heel populair. Maar wist je dat je elke Sonos-soundbar kunt uitbreiden? En dat daar zelfs een goedkope optie voor bestaat? ID.nl legt uit welke mogelijkheden je hebt en wat de voordelen zijn wanneer je besluit je soundbar uit te breiden.

Samsung HW-Q990C: Écht surroundgeluid voor je thuisbioscoop

Van plan om een volwaardige thuisbioscoop in te richten? De Samsung HW-Q990C is in het soundbarsegment het neusje van de zalm. Je hoort met dit veelomvattende audiosysteem geluid vanuit zo’n beetje alle denkbare richtingen. Naast een imposante soundbar van 1,23(!) meter telt de productdoos ook nog een draadloze subwoofer en twee surround-speakers.

Zo maak je met ESPHome apparaten geschikt voor je smarthome

ESPHome is een handig programma om je eigen smarthome-apparaten te maken die met Home Assistant kunnen communiceren. Oorspronkelijk werden alleen ESP8266- en ESP32-microcontrollerbordjes ondersteund, maar ondertussen zijn ook de Raspberry Pi Pico W en andere bordjes met de RP2040-microcontroller hiervoor geschikt.

Panasonic SC-HTB496: Krachtig televisiegeluid met een stevige bas - Partnerbijdrage

Zoek je een betaalbare soundbar met een goed geluid, dan is de Panasonic SC-HTB496 een uitstekende keuze. Ondanks de relatief lage aanschafprijs produceert dit audiosysteem veel decibellen. De langwerpige speaker en draadloze subwoofer zijn gezamenlijk namelijk goed voor een uitgangsvermogen van 320 watt. Voel de bas van zware soundtracks voortaan letterlijk in je lichaam trillen. Dichter bij de actie kun je niet komen!

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Philips 3000 Series XC3031 Snoerloze stofzuiger - € 180,00 (14% korting)

Bekijk nu

Bosch WAN28271NL - € 529,00 (24% korting)

Bekijk nu

Samsung Galaxy A14 5G 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G - € 193,00 (11% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


JBL Bar 1000: Soundbar, subwoofer én surroundspeakers met spierballen - Partnerbijdrage

Een volwaardig home-cinemasysteem stel je met de JBL Bar 1000 eenvoudig samen. Dankzij twee afneembare surroundspeakers, een draadloze subwoofer en meerdere opwaartse audiodrivers komt het geluid vanuit alle kanten. Gunstig, want deze geluidsset geeft films en games met een Dolby Atmos-audiospoor een extra dimensie.

Een ei koken met de waterkoker, kan dat? Plus nog 4 feiten en fabels

Voor thee, instant noedels of snelle soep: wie heeft er eigenlijk géén waterkoker in huis? Online vind je dan ook allerlei verhalen over het gebruik ervan. Dat je water dat al een keer gekookt is niet nog een keer mag koken. Dat een waterkoker heel veel energie verbruikt. Dat je er eieren mee kunt koken. Wat klopt er van die verhalen en wat niet?

3 fouten die (bijna) iedereen maakt met draadloze oordopjes

Duur, goedkoop, superklein of juist wat groter, met veel functies of heel basic: het aanbod aan draadloze oordopjes is enorm. Heel veel verschillen dus, maar tegelijkertijd zijn er ook behoorlijk wat overeenkomsten. Bijvoorbeeld in de manier waarop we ze gebruiken – en wat we daarbij fout doen. ID.nl zet de 3 grootste oordop-missers op een rijtje.

Voorruit ontdooien? Deze 5 dingen moet je NOOIT doen

Winter-ochtend-frustratie nummer één: bevroren autoruiten. Om de ruiten zo snel mogelijk weer ijsvrij te krijgen, is het heel verleidelijk om naar middeltjes te grijpen die je juist beter níet kunt gebruiken. Zoals de vijf in dit artikel. Snel lezen, want dan voorkom je echt schade aan je auto!

Welke soundbars zijn het best voor de optimale Netflix-beleving?

Via Netflix (en andere streamingdiensten) kijk je films en tv-series. Maar hoe zorg je dat je van de geweldige audio geniet die erbij hoort? Een soundbar is een goede optie, maar welke past het best bij Netflix-kijken?

YouTube hindert gebruikers met adblocker: zo kun je toch gewoon blijven kijken

Als je YouTube op je computer gebruikt met een adblocker, is de kans groot dat de website soms raar doet. Het duurt bijvoorbeeld vijf seconden voordat je video start. YouTube neemt namelijk maatregelen tegen gebruikers met een adblocker. In dit artikel lees je hoe en wat je opties zijn als adblocker.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden