Dinoplezier tijdens Kerst & Oud en Nieuw 🦕
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Header
 
Vier de winter feestelijk bij Wunderland Kalkar

De koude winter met warme feestdagen staat voor de deur. Wil jij een winterwarme belevenis met je hele gezin ervaren? Kom langs bij Wunderlight: DinoGlow Adventure!

Wunderlight: een avondje uit voor het hele gezin

Afgelopen weekend zijn de deuren van Wunderlight open gegaan! Vrijdag en zaterdag konden de eerste jonge avonturiers de lichtgevende dino’s ontdekken.

Naast lichtgevende dino’s zijn ook verlichte attracties open voor magisch plezier. En de dino playground vol avontuurlijke activiteiten en het dino museum maken jouw kinderen tot échte dino-experts. Zin om samen een avondje uit te gaan?

Nieuwsbrieflezers kunnen nu een ticket kopen met wel 10% korting
(te gebruiken tot en met 16 december).


 
Verwonderlijke kerstvakantie

Wil jij tijdens de kerstvakantie lekker onbezorgd genieten, samen met je vrienden of familie? Beleef deze kerst een betoverend uitje bij Wunderland. Met in de eerste editie van het evenement Wunderlight Kalkar het thema: DinoGlow Adventure! Duik in de magische sferen van alle betoverende (dino)lichtjes en beleef de gezellige, winterse sferen tijdens je bezoek. Geniet van een feestelijk buffet in het restaurant en van onbeperkt drinken. Doe samen leuke activiteiten zoals biljart of bowlen. En daarna? Kun je lekker blijven slapen in het winterhotel.

Met de kerstdagen bij Wunderland verblijven? Bekijk dan alle kerstarrangementen, voor eerste én tweede kerstdag! Met kerstontbijt, heerlijke lunch, feestelijk diner en overnachtingen in winterse sferen ben jij volledig ontzorgd voor een verwonderlijke kerst. De kinderen genieten hier ook van een animatieteam en kinderdisco, terwijl jij ontspant bij de livemuziek. Een kerstige mini-vakantie!
 
Spetterend Oud & Nieuw

De diner- en slaaparrangementen voor oud en nieuw zijn al helemaal volgeboekt. Maar niet getreurd, want op oudjaarsdag staat er een spetterende feestavond op de planning waar jíj nog bij kan zijn! Geniet samen met familie en vrienden tot 03.00 uur ‘s nachts van de Oud & Nieuw Party en ga samen knallend het jaar in! Boek nu, voordat het te laat is:

 
Bekijk hier de eerste video van Wunderlight!


Video
 
 
 
Volg ons ook op:
Facebook
 
Youtube
 
Instagram
 
Tiktok
 
Website
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Afmelden