Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Schitterende hotels aan de golfbaan - Geniet in 2024
van onze Golftrips!
Tips van de redactie
 

DELUXE 2-daags Golfarrangement in Drenthe

Geniet van een uitgebreid, luxe golfarrangement in het Drentse Zeijerveen! U gaat 2 dagen golfen bij de Drentse Golfclub. Na een intensief dagje golfen geniet u van een verrukkelijk 4-gangen diner met een bijpassend wijnarrangement. U overnacht in een uniek golfhotel met uitzicht op de 27 holes wedstrijdbaan waar u op gaat golfen. Daarnaast ontvangt u een heerlijk lunchpakketje voor de 2e golfdag. 
Laat uzelf in de watten leggen in Drenthe!

 

Golfen in Zuid-Limburg -
2-daags Golfarrangement

Kom een dagje golfen in het Zuid-Limburgse Brunssum en overnacht vervolgens in een luxe appartement direct aan de baan! 's Avonds geniet u van een heerlijke dagschotel.  De prachtige golfbaan beschikt over 45 unieke holes. Geen hole is hetzelfde, de baan heeft veel hoogteverschillen en afwisselende landschappen. De omgeving van Brunssum is ideaal voor natuurliefhebbers.
Golf in het heuvellandschap van Limburg!

2-daags Golfarrangement in het Limburgse Weert - Luxe hotel aan de golfbaan

Zoekt u een kleinschalig hotel aan de golfbaan? Dan is dit stijlvolle hotel in Weert een echte aanrader! Vanuit uw hotelkamer staat u midden in de natuur. In de ochtendzon geniet u op uw balkon van een adembenemend uitzicht. U gaat een dag heerlijk 18 holes golfen op een uitdagende en gevarieerde Championship Course. 
Kom golfen op een prachtige locatie!

 

2-daags Golfarrangement in Friesland - Dineren in een restaurant met Michelin ster

Plan uw volgende golftrip op een van de meest luxe locaties in Nederland! Dit 5-sterrenhotel in Friesland ligt direct aan de baan en beschikt over een uitmuntend restaurant, bekroond met een Michelin ster. 's Avonds geniet u van een culinair diner in het restaurant met Michelin Ster. Na een heerlijke dag golfen kunt u weer helemaal tot rust komen in de sauna's.
Geniet van een golftrip in alle luxe!

Top Golfhotels net over de grens!
 

Golfen en nachtje weg in België - Golfweekend net over de grens met 2 greenfees

Ga net over de grens 2 dagen golfen in België! U heeft keuze uit 3 verschillende golfbanen. Wat uw niveau of wens ook is, er is voor ieder wat wils. Elke hole biedt een uitdagende en unieke omgeving. De banen laten u de heuvels van de Eifel en Ardennen ontdekken! Het is wel een kleinschalig golfhotel dus als u deze topper wilt boeken doe dat dan vroegtijdig!
Boek deze topper ver vooruit!

 

2-daags Golfarrangement in Duitsland met 3 golfbanen aan het hotel

Kom golfen op één van de grootste golfcomplexen van Noordrijn-Westfalen. Dit luxe golfcomplex in Sprockhovel ligt aan 3 verschillende golfbanen! Na een dag golfen geniet u van een verrukkelijk 3-gangen diner of een buffet. Wat wilt u nog meer? Wanneer u het arrangement boekt met aankomst op zondag, ontvangt u gratis een 2e greenfee! 
Sla uw slag in het Duitse Sprockhovel!

Afmelden

https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/yVoc9vYOiujnaDOOF7oaa9tusNbMcH3Xmi3w4p59/