sCOOLsportcongres Join the Ambition - doe je al mee?

7 jaren geleden


Text only:

 
 
 

Kinderen actief en gezond: unieke kans om je in Zeeland te laten inspireren!


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


Schrijf je nu in! 


Datum   
woensdag 23 november 2011
Tijd  
13.00 uur - 17.00 uur 
Locatie 
vergader- en congrescentrum de Stenge, Heinkenszand


 Klik hier voor het programma, de deelsessies en het inschrijfformulier.  


Goed om te weten!


→ School is cool. Samenwerken als basis voor een krachtige schoolPeter de Vries, specialist ouders en school van CPS onderwijsontwikkeling en advies geeft zijn visie op de samenwerking tussen ouders en de school. Mét ouders kom je verder! Ieder kind heeft recht op een goede samenwerking tussen school en ouders! 


 → sCOOLsport volgens de kinderenBen jij ook benieuwd wat de kinderen vinden van sCOOLsport en een actieve leefstijl? Kinderen van de sCOOLsportscholen presenteren tijdens het congres op eigen wijze hún ervaringen. 


→ Ouders werken ook meeOok ouders zullen bij het congres sCOOLsport aanwezig zijn! Een mooie kans om in gesprek te gaan. Wat vinden zij van de leefstijl van hun kinderen? Op welke wijze willen zij samenwerken met de school? 


→ De eerste verbinding is al gelegdTijdens het congres zullen SportZeeland en de GGD Zeeland een samenwerkingsovereenkomst tekenen. SCOOLsportscholen en ouders zullen hier dit schooljaar al de vruchten van plukken!


Welke inspiratie zoek je?100.000 prikkels per dag   Praktische workshop over weerbaarheid bij jonge kinderen. Betoverend speelplein                          Tover een saai speelplein om in een uitdagend speelplein. Goed voorbeeld maakt kinderen weerbaar               Laat door je lichaamstaal en door grenzen het juiste voorbeeldgedrag zien! Initiatief als bindmiddel  Breng je netwerk in beeld en ontdek wie je nodig hebt om jouw idee tot een succesvol initiatief te maken. Motorische ontwikkeling op de agenda  Samenwerking creëert mogelijkheden en maakt extra zorg voor kinderen met motorische problemen haalbaar. Ouders in beweging  Praktische tips om samen te gaan werken met ouders voor een gezonde en actieve leefstijl van het kind. Over de beweegangst heen!  Leer omgaan met angst en andere problemen in de bewegingsontwikkeling. Positief Coachen  Door een positieve begeleiding prestaties van kinderen effectief vergroten. Weg met de bal! Spelen met ander materiaal  Direct toepasbaar: kinderen met andersoortig materiaal laten spelen en bewegen. Zo werk je aan draagvlak! Praktijkverhaal van De Stelle     Praktisch voorbeeld van het vergroten van betrokkenheid en draagvlak op school.


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan sCOOLsportscholen en andere direct betrokkenen. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken gedurende het schooljaar, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.scoolsport.nl

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018