|
|
|
Bak met het seizoen Rabarber-custardtaart met vanille en steranijs | Net zo plotseling als het er is, is rabarber ook weer verdwenen. De friszure rozerode rabarberstengels zijn dus een beetje mystiek en kort te koop, zo van april tot juni. Dus er is geen beter excuus om ze direct te gebruiken! Maak deze rabarber-custardtaart met vanille en steranijs en word op slag verliefd. | |
|
|
|
|
|
Zelf maken Tortilla's van mais én tarwe | Zelfgemaakte tortilla’s zijn zoveel lekkerder dan kant-en-klare. Yvette van Boven maakt ze van gewone bloem en van masa harina (Mexicaans maïsmeel). Ze zijn in een mum van tijd klaar en eigenlijk kan alles erin. Oók geschikt voor doordeweeks! | |
|
|
|
|
Advertorial | De BBQ mag weer aan! Ga dit BBQ-seizoen voor écht lekker vlees. Waarom genoegen nemen met minder als je iets speciaals kan maken? Haal de chef in je naar boven met onze recepten en geniet van restaurantwaardig vlees op jouw BBQ. Échte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl. Gebruik de code BBQseizoen! voor 10% korting. | |
|
|
|
|
Laatste kans! Kookles van Yvette: steak tartare Wat maakt steak tartare tot wat hij is en waardoor is het zo’n geliefde klassieker? Zout, zuur, romig, pittig, structuur. Als je daar goed op let, kun je improviseren met andere ingrediënten die dezelfde eigenschappen hebben. En maak je voortaan die steak tartare your style. Zonder vlees bijvoorbeeld. Van de masterclasses van Yvette van Boven op a.s. maandag 24 mei word je vanzelf een vrijer denkende chef. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo en de recepten, tips & tricks uit de masterclass. | |
|
|
|
|
|
We love Italy! Krokante lasagne met gorgonzola | Puur comfort food. Dat is deze krokante lasagne met gorgonzola. Zonder al te veel ingrediënten maak je met dit recept een dampende schaal bomvol smaak, structuren en liefde. | |
|
|
|
|
|
Hotspots 5x Culinaire hotspots in Groningen | City marketeer & local Lynn Zwartsenburg is geboren Groningse en laat je graag de culiparels van haar stad én provincie ontdekken. Proef een van deze 5 lokale keukens en beleef de bijzondere locaties. | |
|
|
|
|
|
Douze points 3x Snelle dips voor bij borrelhapjes | Serveer tijdens de finale van het Songfestival deze easy dips bij je bitterbal of andere borrelhap. Douze points scoren was nog nooit zo makkelijk. | |
|
|
|
|
Kans gemist? Bestel nu het delicious. Italië-nummer zonder verzendkosten April stond voor ons in het teken van Italië. Ons extra dikke Italië-nummer was gevuld met pasta’s, zuurdesempizza, Calabrische ‘nduja, natúúrlijk risotto, mozzarella di buffala en nog zo veel meer. Kans gemist en het nummer niet op tijd in huis kunnen halen? Je kunt nu het Italië-nummer nabestellen, zonder verzendkosten! | |
|
|
|
|
|
|