Op 21 april kan jij er LIVE bij zijn.
Is deze mail slecht leesbaar? Klik hier voor de webversie!
Hé John,
Heineken 0.0 heeft voor jou weer Heerlijk Helder nieuws. Wil jij samen met je vrienden proosten tijdens de mooiste events? Daar zorgen wij voor!

Omdat jij onderdeel van de Heineken Community bent, geven we je toegang tot exclusieve pre-sales en maak je kans op de mooiste prijzen.  
Pr0.0st! 
Maak nu kans op unieke dug-out tickets
Aanstaande zondag 21 april is het zover, dan strijden Feyenoord en  N.E.C. om de felbegeerde TOTO KNVB Beker in De Kuip in Rotterdam. Jij maakt nu kans op drie VIP-plekken in de Heineken® 0.0 dug-out bij deze spannende finale.

Met een Heineken 0.0 ® in je hand geniet je pal naast het veld van het állerbeste uitzicht en mis je geen moment van de wedstrijd.

Wil je deze kans niet missen? Klik op de knop hieronder, vul je gegevens in en app je twee beste vrienden!
Pre-registreer nu voor SAIL Amsterdam 2025
Heineken® is ‘Presenting Partner’ van SAIL Amsterdam 2025 en daarom krijg jij als eerste toegang tot de pre-registratie voor vaartickets tijdens SAIL.

Beleef het grootste evenement van Nederland vanaf het water met een Heerlijk Helder Heineken biertje in je hand! Vanaf eind augustus kun je vaartickets kopen voor de officiële rondvaarten via SAIL.nl. 

Door je nu aan te melden voor de pre-registratie kun je de beste tickets als eerste boeken én maak je kans op twee tickets voor een Heineken® vaartocht tijdens SAIL. Proost!
Wat vind je van deze e-mail? Jouw mening is belangrijk voor ons!
     
Volg onze socials
Klik hier om u uit te schrijven.