Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
Over een week start Bike MOTION - scoor je ticket met ruim 20% korting!
 
Heb jij al een ticket voor Bike MOTION gescoord? Koop nu snel een ticket en krijg ruim 20% korting. 

Koop je ticket online, dat is extra voordelig én scheelt wachttijd bij binnenkomst.
 
 
Koop je ticket met ruim 20% korting button bg
 
 
 
Bekijk de deelnemerslijst
Nieuwsgierig naar alle deelnemers aan Bike MOTION 2019? Ook dit jaar verwelkomen we weer vele grote merken zoals Specialized, Merida, Trek, Canyon, Sensa, American Eagle, Shimano, Tacx, Garmin, Wahoo, Castelli, Sidi, AGU, Sportful, e.v.a.
 
Alle deelnemers button bg
 
 
 
En dit is er te doen!
Op Bike MOTION is meer te doen dan alleen sportieve fietsen bekijken. Zo test je racefietsen en (e-)mountainbikes op het testparcours, zijn er gave BMX shows en fixed gear clinics, kun je luisteren naar een interessante lezing, of kijk je met een biertje in je hand live koers.
 
Alle activiteiten button bg
 
 
(advertorial)
 
 
#EVERYDAYRIDING
Fietsen is onze tweede natuur. Wij zorgen er daarom graag voor dat iedereen comfortabel op de fiets zit. Of het nu gaat om onze renners van WorldTour Team Jumbo-Visma, een forens, of vrienden op zondagochtend. We houden fietsers droog tijdens een flinke bui, warm tijdens een winterse rit en koel op een warme zomerse dag.

Elke dag comfortabel op pad.


AGU.com
 
 
 
 
Plattegrond
Kom je naar Bike MOTION en wil je weten welk merk je waar kunt vinden of waar de testparcoursen zijn? We hebben een plattegrond voor je gemaakt die je via onderstaande button kunt downloaden.
 
Bekijk de plattegrond button bg
 
 
 
Lezingen in het theater
Wil je alles weten over fietsen en voeding? Over trainen op vermogen of over de psychologische kant van fietsen? In het Theater in Hal 11 worden elke dag doorlopend lezingen gegeven.
 
Bekijk het programma button bg
 
 
(advertorial)
 
 
Al je brandstof in één sportbidon
Een toertocht of wedstrijd begint met de juiste energievoorziening. Tailwind Nutrition is alles wat je nodig hebt om de eindstreep te halen. Gewoon in je bidon. Je hoeft alleen nog zelf water toe te voegen. De poederoplossing, met koolhydraten en elektrolyten, is er in zeven zachte smaken.

Lees verder
 
 
 
 
Heb jij al gestemd?
Dit jaar worden de felbegeerde Bike MOTION Awards uitgereikt op de eerste beursdag op vrijdag 1 maart. Bekijk de genomineerden in de verschillende categorieen en breng je stem uit!
 
Stem direct button bg
 
 
 
Live koers!
Wil je niks missen van het openingsweekend en de wedstrijden Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne op de voet volgen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze wedstrijden worden live uitgezonden op Eurosport in het Kwaremont Koerse Kaffee!
 
 
 
(advertorial)
 
 
8x voorjaarsklassiekers
Het wegseizoen is in aantocht! Om je in de lente op gang te helpen, selecteerde Fietssport 8x Voorjaarsklassiekers. Op ons Toertochtenplein in Hal 10 vind je deze en andere toertochten om je ridelist samen met je fietsvrienden compleet te maken.

8x voorjaarsklassiekers
 
 
 
 
Volg Bike MOTION en praat mee op social media
 
Facebook   Instagram  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2019 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.