Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
20 november 2018
Senaat zet deur open voor gekozen burgemeester
 

Een belangrijk obstakel voor een gekozen burgemeester verdwijnt definitief uit de Grondwet. De Eerste Kamer stemde vanmiddag vóór het schrappen van de huidige procedure uit de constitutie.

 
Lees meer
 
Versnellen of stimuleren van autodelen: drie praktijklessen
 

Wat kun je als gemeente doen om autodelen te versnellen of te stimuleren? En wat beter niet? Drie zaken die volgens expert Minze Walvius voor een kantelpunt kunnen zorgen. 'Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.’

 
Lees meer
 
Advertorial
Voor de Nederlanders die Nederland maken
 


IZA is de zorgverzekeraar voor gemeenten, provincies en waterschappen. Kortom voor iedereen die van Nederland het land maakt waar we allemaal zo graag leven. De ene Nederlander is de andere niet, daarom hebben we ruime vergoedingen voor fysio, mantelzorg, een leefstijlcheck en collectiviteitskorting voor het hele gezin. Meer weten? 

 
Check: www.iza.nl/zorg
Stickers op containers tegen bijplaatsen afval
 

Halderberge start een proef met bestickerde containers en grasmatjes om het bijplaatsen van afval te voorkomen. Op de stickers prijkt een paar ogen, waardoor bewoners zich bekeken zouden voelen.

 
Lees meer
 
Aangifte wegens lekken over vertrek topambtenaar
 

Burgemeester Ahmed Aboutaleb doet namens de gemeenteraad van Rotterdam aangifte wegens het vermoedelijk lekken van vertrouwelijke informatie over het vertrek van de gemeentesecretaris.

 
Lees meer
 
Arnhem krijgt voor een jaar de strengste milieuzone
 
Lees meer
 
Opinie | Utrecht zet bewoners aan het denken over woontoekomst
 
Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com