|
 |  |  |  |  |  |  |  |  | | | | | | | | | | | | | | | SOL BIER OP=OP Set 6 flesjes à 33 cl | |
| | | | CERCLE DE LA GRAPPE, I AM OF MOSCAICO 2 flessen | |
| | van 8.39 Voor 4.19 | |
| |
| | | 7.98 - 9.98
| |
| |
| | | | |
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|
|
| | | | Witlofsalade 2.0 met radijs, little gem en ansjovis Deze frisse witlofsalade maak je in een handomdraai. Meng de radijsjes met de witlof en de little gem en breng op smaak met de dressing en Parmezaan. | | | | | |
|
|
| | | | | Witlofsalade 2.0 met radijs, little gem en ansjovis Deze frisse witlofsalade maak je in een handomdraai. Meng de radijsjes met de witlof en de little gem en breng op smaak met de dressing en Parmezaan. | |
| |
| | | | | Zalmfilet uit de oven met limoen korianderdressing Dit heerlijke zalmgerecht zet je in ongeveer 20 minuten op tafel. De dressing maak je zelf met mayonaise, yoghurt, limoensap en wasabi. | |
| |
| |  | | | Meloensoepje met ham Dit meloensoepje maak je met meloen, yoghurt, sinaasappel en basilicum. Garneer de soep met in stukjes gebroken ham. Smakelijk! | |
| |
| | | | | |
| | | | | Wat vind je van deze nieuwsbrief? | | | |
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|