Shoppen op Amazon via Snapchat

4 maanden geleden


Text only:

Nederlandse start-up faciliteert ticketboekingen via Google |
'Amazon in gesprek met Deliveroo over overname'
25 september 2018

Online versie
Shoppen op Amazon via Snapchat


[Nieuws]
Consumenten kunnen sinds deze week via Snapchat producten scannen en zoeken op Amazon. De twee bedrijven werken exclusief samen en rollen de dienst stap voor stap uit.
Nederlandse start-up faciliteert ticketboekingen via Google


[Nieuws]
Het van oorsprong Nederlandse Tiqets ontsluit als lanceringspartner een nieuwe vertical van Reserve with Google: tours en activiteiten.48% van handelsbedrijven zegt: concurrentie tussen webshops keihard
[Advertorial]
Prijzen zijn laag, de service is transparant, en de klant is veeleisend. Hoe zorg jij dat je de klant binnenhaalt en houdt? Geef ze scherpe prijzen én de service die ze willen. Zorg dat ze precies weten wat je in huis hebt. Hoe? Koppel je webshop met je voorraad en boekhouding. Zo weet jij meteen hoe het met je orders, voorraad en cash flow staat en kun je altijd - op tijd - ingrijpen.
Uitproberen? Probeer Exact Online 30 dagen gratis.


'Amazon in gesprek met Deliveroo over overname'


[Nieuws]
Eind vorige week lekte uit dat Uber met Deliveroo praat over een eventuele overname, nu meldt zich een nieuwe gegadigde: ook Amazon zou interesse hebben.Events

Marketing & Technology | 6 november 2018


Grand Prix Content Marketing | 22 november 2018


SponsorRing | 26 november 2018


Social Service Congres | 29 november 2018
PostNL herkent zich niet in cijfers van Kassa


[Nieuws]
Volgens Kassa is één op de drie consumenten ontevreden over de pakketbezorging door PostNL. De marktleider zelf herkent zich niet in die cijfers.Whitepapers
De drie belangrijkste aspecten voor een sterke merkidentiteit
Valkuilen bij uw loyalty strategie
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
Blijven groeien met uw webshop


Kennis is macht. Vind hier ijzersterke content!
[Advertorial]
Of je nu interesse hebt in innovatie in contactcenters, e-mailmarketing, succesvolle chatbots, een onderzoeksrapport, tips voor een omnichannel strategie of een supersterke klantcase van bol.com over hun social operatie, je downloadt hier over al deze onderwerpen en nog veel meer heel eenvoudig meer informatie. Voor ieder wat wils.

Doe je voordeel met deze exclusieve en waardevolle content


Zalando test lokaal met e-bikes


[Nieuws]
Zalando start vanaf oktober een test in thuisstad Berlijn met e-bikes. De Loadster e-bikes hebben een inhoud van vijfhonderd liter en zijn vooral bedoeld voor last-mile bezorging.Vacatures
Powered by Exenzo
Product Owner E-Commerce (Den Haag)E-commerce Manager (Hilversum)Propositie Marketeer (Amsterdam)Allround tekstschrijver (Woerden)Marketing Communicatie Manager (Culemborg)
Magazine
ABONNEMENT

‘Amazon toetst integriteit bezorgers’


[Nieuws]
Amazon zou neppakketjes in bezorgbussen leggen om te kijken of zijn bezorgers wel eerlijk zijn: 'Controles maken deel uit van onze algemene kwaliteitsprogramma’s.'De nieuwe Twinkle100 is er!
[Advertorial]
Ben jij benieuwd naar dé e-commerce toppers van Nederland? Wat hun omzet is? Hoeveel verkeer er naar hun sites gaat en waar hun bezoekers vandaan komen? Hoe zij zich op social media manifesteren? Met wie zij werken? De Twinkle100 biedt jou een totaaloverzicht van de grootste online verkopers van Nederland!

Bestel hem nu

Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019