Showtime bij BMW.

1 jaar geleden


Text only:

Meerdere wereldpremières. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Al in maart 2018 komen de BMW 2 Serie Active Tourer en de BMW 2 Serie Gran Tourer in nieuw design en met nieuwe technologie op de markt. Van buiten is dat direct te zien aan het vernieuwde front met brede luchtinlaat en opvallende nierengrille. En alle viercilinders krijgen twee uitlaatpijpen.
In maart verschijnen de BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer in nieuw design en met nieuwe technologie. Met een brede luchtinlaat onder de opvallende nierengrille. En 2 uitlaatpijpen voor de viercilinders.  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopOp Het Autosalon van Brussel beleefden de BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer hun première. Evenals de BMW M3 CS en de BMW i8 Roadster. Tot 28 januari vieren de BMW X2 en de BMW i8 Coupé hun wereldpremière op de North American International Auto Show in Detroit.
Op Het Salon van Brussel gingen de BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer in première, samen met de BMW M3 CS en de BMW i8 Roadster. Nu vieren de BMW X2 en de BMW i8 Coupé hun wereldpremière op de NAIAS Detroit. Of u op wintersport gaat of thuis blijft: gladheid en een pak sneeuw kunt u tegenwoordig overal verwachten. Daarom hebben wij speciaal voor u een wintertraining ontwikkeld en kunt u 19 februari bij de BMW Driving Experience leren lezen en schrijven op spekglad wegdek. Voor slechts € 149,- p.p. gaat u als een betere rijder naar huis.
Gladheid en een pak sneeuw kunt u overal verwachten. Daarom hebben wij speciaal voor u een wintertraining ontwikkeld en kunt u 19 februari bij de BMW Driving Experience leren lezen en schrijven op spekglad wegdek. Voor slechts € 149,- p.p. Geen zorgen meer over onderhoudskosten: u rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW - voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Want met BMW Service Inclusive kunt u ál het voorgeschreven onderhoud als pakket inkopen. Dat is veel voordeliger dan alles apart betalen. Voor een BMW 1 Serie bijvoorbeeld 5 jaar en 100.000 km vanaf € 599,- dit actietarief geldt tot en met 28 februari 2018.
U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW - voor een aantrekkelijke prijs vooraf. Want u kunt ál het voorgeschreven onderhoud als pakket inkopen. Voor een BMW 1 Serie bijvoorbeeld 5 jaar en 100.000 km vanaf € 599,- dit actietarief geldt tot en met 28 februari 2018. Een BMW waarvan er maar één is: die van u. Bijvoorbeeld in een zijdeachtig matte kleur. Of een changerende metallic lak. Met Merino leder in twee kleuren. Misschien een koelbox tussen de zitplaatsen achterin? Bij BMW Individual mag u op de stoel van de ontwerper gaan zitten.
Een BMW waarvan er maar één is. Door zijn zijdeachtige matte kleur. Of met twee kleuren leder en een koelbox achterin. Bij BMW Individual mag u op de stoel van de ontwerper gaan zitten. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019