NTK Sirene Sale
NTK
Op zaterdag 6 juli trapt 14 de musical voor het laatst af in het AFAS Theater in Leusden. Reserveer dus snel kaarten, want het is heel simpel: je bent óf op tijd óf je bent te laat. Als je te laat bent, dan heb je geen kaarten. Maar da's logisch!

Scóór je de komende 24 uur in de Sirene Sale kaarten voor
 
Bestel hier Sirene Sale tickets voor 14 de musical
Over 14 de musical
Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen Nederlands beste voetballer aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.
 
Met zang, spoken word, dans, muziek en bijzondere video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar da’s logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’
 
KORTOM EEN MAGISTRAAL EN ONVERGETELIJK AVONDJE CRUIJFF VOL HUMOR , NOSTALGIE EN ONTROERING.
Youtve 14 de musical
Hoofdrolspelers
Tobias Nierop speelt Johan Cruijff en Myrthe Burger speelt de rol van Johan's vrouw Danny. Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket: “Tobias ís Cruijff, dat Amsterdamse lefgozertje dat uitgroeide tot een wereldster. Hij heeft een brutale, energieke uitstraling, maar kan ook ontroeren. Ook kan hij snel schakelen en is hij een teamspeler. Essentieel in onze voorstelling. En Myrthe is de gedroomde Danny voor mij. Een sterke vrouw met een groot gevoel voor humor, die niets met voetbal heeft en Johan met beide benen op de grond hield.”
Bestel hier kaarten!
14 de musical over Johan Cruijff speelt in het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden bij Amersfoort. Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 de musical over Johan Cruijff is gemaakt in samenwerking met Cruyff Management en AFAS Software.
Facebook Instagram

*Actievoorwaarden:
- Actie is slechts 24 uur geldig en boekbaar: van dinsdag 2 april 2024 12:00 uur tot woensdag 3 april 12:00 uur
- Actie is geldig op alle geselecteerde voorstellingen van 14 de musical
- De actie is verwerkt als 50% korting, je kunt dus ook enkele kaarten kopen
- Actie is geldig op basis van beschikbaarheid, OP=OP
- Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
- Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
- Exclusief servicekosten
NTK - Nieuwsbrief