15 maart 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Sites van webwinkel TI-84shop offline gehaald
[Nieuws] De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft deze week meerdere sites van webwinkel TI-84shop uit de lucht laten halen. Het consumentenloket ACM ConsuWijzer ontving veel klachten over het bedrijf dat verschillende elektronische consumentenproducten verkocht.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Weinig reden voor optimisme bij HelloFresh
[Nieuws] Aanbieder van maaltijdboxen HelloFresh heeft een zwaar jaar achter de rug. Het aantal klanten daalt, het aantal orders ook, en dat is terug te zien in de resultaten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Verrijk gratis jouw kennis
[Advertorial] Download gratis deze whitepapers, bómvol tips en informatie op het gebied van CX, marketing en e-commerce. Je ontdekt onder andere hoe je zorgt voor een stabiele klantenservice en hoe je audio-advertising effectief kunt inzetten. Daarnaast kom je meer te weten over e-commerce in 2024 en mogen we de Nederlandse E-mail Marketing Benchmark 2024 met jou delen.
image
image
Jacco Oosterhof naar Cookinglife: ‘Na 18 jaar e-Luscious tijd voor een nieuw hoofdstuk’
[Interview] Hij bouwde e-Luscious uit tot webspeler van formaat, met webshops als Wijnvoordeel en Koffievoordeel als paradepaardjes. Maar na 18 jaar is ‘zijn kindje’ volwassen geworden, en dus besloot Jacco Oosterhof een nieuwe uitdaging aan te gaan: in april start hij als cco bij het Groningse Cookinglife.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
DHL start met de bouw van een sorteerhub in Zwolle
[Nieuws] DHL is gestart met de bouw van een nieuwe nationale sorteerhub voor pakketten. De vestiging in Zwolle wordt de vijfde in zijn soort in Nederland die samen met de twaalf RegionHubs gaat leveren aan de 130 lastmile CityHubs.
twitter facebook linkedin
lees verder
Basic-Fit spreekt op de Retail Media Day
[Advertorial] Een paar schermen ophangen kan iedereen. Maar met een groot first party netwerk binnen een specifieke doelgroep bereik en impact genereren, dat is wat anders! Tijdens zijn sessie neemt Maurice Ridder jullie mee in de reis die hij de afgelopen periode heeft gemaakt. Bij Basic-Fit hebben we in Nederland een landelijke dekking. Maar liefst 240 fitnessclubs met maandelijks 4,4 miljoen bezoekers. Binnen Europa hebben we meer dan 1400 clubs en 3,7 miljoen leden. Hij laat de retail mediawereld van Basic-Fit zien!
image
image
Europees onderzoek naar mogelijke overtreding DSA door AliExpress
[Nieuws] De Europese Commissie start een onderzoek naar platform AliExpress naar aanleiding van de Digital Services Act. Onderzocht wordt of AliExpress illegale producten aanbiedt en minderjarigen toegang geven tot pornografie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou bij het Branded Content Event?
[Advertorial] Het duurt niet lang meer tot honderden marketingprofessionals bij elkaar komen om de laatste trends rondom branded content te bespreken. We hebben fantastische namen op de line up staan, zoals: HEMA, elho, LINDA., ING, VodafoneZiggo, Bever en Samsung. Je hebt nog maar een paar dagen om je bij deze like-minded professionals te voegen voor de Shaken or Stirred editie van het Branded Content Event.
image
image
Nieuw in de Markt: Uitvaartland.nl
[Interview] Op online platform Uitvaartland.nl kunnen consumenten allerlei producten rondom het thema dood aanschaffen, maar ook een uitvaartcoach boeken en met diens hulp zelf een uitvaart regelen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.