View this email in your browser
Backcountry ski spitsbergen
Je zoekt avontuur? Niet alleen op de piste, maar vooral in het terrein daarbuiten? Dan gaat je hart waarschijnlijk sneller kloppen van skitoeren in de Noorse Alpen en fjorden. Daar waar de besneeuwde bergtoppen in het ijsblauwe water van de Arctische oceaan lijken te verdwijnen. Waar je na elke klim wordt beloond met een adembenemend uitzicht en fantastische afdalingen, vaak tot op het besneeuwde strand. Met perfecte sneeuw en zonder de sporen van anderen!

Wij hebben voor elk niveau backcountry skiër of boarder de perfecte reis. Ontdek de bergen van Lapland, ga mee op een roadtrip in een militaire truck door Noorwegen of vaar met een klassiek zeilschip langs de kust van Spitsbergen. Avontuur gegarandeerd!
ski Lapland all mountain
SKI LAPLAND ALL MOUNTAIN
Vanaf 7 jan t/m 8 april | 8 dagen | Basis niveau


De naam 'All Mountain' zegt het eigenlijk al; de gehele berg verkennen. Je hebt alleen nog niet alle kennis in huis over de alpine gevaren. Zoek je daarnaast regelmatig nog wat verschillende varianten van extreme sporten als ijsklimmen, backcountryskiën of fatbiken? Dan is Ski Lapland All Mountain je op het lijf geschreven!
Ski & Drive Noorwegen, militaire truck
SKI & DRIVE | ROADTRIP NOORD NOORWEGEN
1 april | 8 dagen | Gevorderd niveau

 
Deze ultieme Ski & Drive roadtrip brengt je weg van alle drukte en met een klein groepje tot diep in de Lyngen Fjorden. De lokale berggids zal je meenemen naar de fjorden, de talloze couloirs of naar de eindeloze kronkelende pieken die in de ijsblauwe fjorden verdwijnen. De ervaring van toeren en skiën met uitzicht op de Noorse zee mag wel uniek genoemd worden.
Ski & Sail Spitsbergen Rembrandt van Rijn
SKI & SAIL | SPITSBERGEN
27 april | 8 dagen | Expert niveau

Deze ski-expeditie cruise op een historische driemaster biedt je een dosis avontuurlijkheid met een hoofdletter A! Vlieg naar Spitsbergen en zeil mee door het prachtige poollandschap vol gletsjers, ruige besneeuwde bergketens en het domein van de ijsbeer. Je wordt per zodiac naar de voet van de bergen gebracht en dan toer je onder begeleiding van een gids naar de top. Wat rest is een geweldig Arctisch uitzicht en een maagdelijk wit veld poedersneeuw dat schreeuwt om een afdaling!
Deel
Tweet
Stuur door
Copyright © 2017 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u een reis bij Scandinavian Wintersports of Scandinavian Summersports heeft geboekt of u zichzelf heeft ingeschreven.

Our mailing address is:
Scandinavian Seasons BV
Sluispolderweg 11A17
Zaandam, NH 1505 HJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

</