Recept: aardappelsalade met sugarsnaps. Gratis les van mijn nieuwe online cursus.

Hoi
John,

In deze nieuwsbrief:
- RECEPT: Aardappelsalade met sugarsnaps
- NIEUW: Gratis les van mijn nieuwe online cursus

Groet, Mathijs


RECEPT: AARDAPPELSALADE MET SUGARSNAPS


Met de zomer in het vooruitzicht vind ik dit een heerlijk recept om met je te delen. Ik gebruik lekkere krielaardappelen voor deze salade, samen met ham, ei, worteltjes en knapperige sugarsnaps een super combinatie.


Ingrediënten:

150 gram sugarsnaps, 200 gram krieltjes, 4 bosworteltjes, 1 dikke plak ham, 1 kleine rode ui, 2 eieren, 1 eetl. mayonaise, 1 eetl. verse bladpeterselie

Bereidingswijze:

1. Kook de krieltjes in z’n geheel gaar in ruim water met een snufje zout. Als de krieltjes (beet)gaar zijn, schep ze uit het water en laat uitdampen. Snijd daarna de krieltjes in tweeën of drieën.

2. Sugarsnaps zijn een kruising tussen peultjes en doperwten en ze zijn makkelijk schoon te maken. Bij sommige peulen is een (stug) draadje aanwezig op de peulnaad. Snijd aan beide kanten het puntje van de peul af en trek de eventuele draad direct mee. Vind je bij de eerste paar peulen geen draad, dan hoef je alleen het kroontje en kontje eraf te snijden.

3. Snijd de wortels in plakjes van gelijke dikte. Blancheer de sugarsnaps en wortelplatjes ongeveer 3 minuten in het kokende water. Giet daarna af en laat uitdampen.

4. Snijd de ham en rode ui in blokjes. Meng de groenten en aardappelen door elkaar. Breng de salade op smaak met een lepel mayonaise, bladpeterselie, ei, zout en peper.


Recept: lunchgerecht/diner. Aantal personen: 2. Bereidingstijd: ca. 20 minuten.





IK GA ALLE INFO EN INZICHTEN MET JE DELEN

Ik ga je alles uitleggen wat voeding met je doet en hoe je goed af kunt vallen!
Ervaar de kracht van dagelijks een kwartiertje bezig zijn met voeding, leefstijl en mindset. Je kunt samen met mij als coach werken aan je doelen. Wil je afrekenen met overgewicht? Meer energie hebben? Lekkerder in je vel zitten? Alles is mogelijk!

Door mijn unieke online programma te volgen ga je echt resultaten boeken. Als je alle kennis en inzichten die ik met je deel in de praktijk gaat brengen, gaat je leven veranderen.Jaren geleden viel ik zelf 30 kilo af en nu help ik graag anderen om blijvend af te rekenen met overgewicht. Je hebt nu de kans om intensief met mij samen te werken.

Iedereen die meedoet met mijn unieke Online Programma ontvangt 4 weken lang waardevolle informatie en inzichten met video's en praktische lessen. Je krijgt vier weken lang van maandag t/m vrijdag dagelijks toegang tot een nieuwe les. Zo werken we stap voor stap aan je bewuste leefstijl.

VANDAAG starten we! Doe je mee? De last-minute prijs is 59 euro.
De aanbieding vandaag is dat ik je 10 euro korting geef. Gebruik de code: afvallen2019
Aanmelden: www.mathijsvrieze.nl/gezondafvallen


BEKIJK DE EERSTE LES GRATIS

Je kunt het lees- en werkboek van de eerste les gratis downloaden. Zo kun je zien wat je kunt verwachten van mijn online cursus. Als je mee doet met het programma krijg je ook dagelijks een inspirerende introductievideo erbij van mij. Daarnaast hebben we contact via de Besloten Facebook groep én ik organiseer 2 keer een live sessie. Kijk voor meer info ook even op de pagina (zie de link hierboven).

Klik hier om de eerste les gratis te downloaden:




<