Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
Header
 
 
De wintertijd is ingegaan. De dagen worden korter en de temperatuur daalt hard. De dagen om er nog lekker op uit te trekken met je sportieve fiets worden steeds beperkter. Zet jij je tweewieler in de fietstrainer, ga je spinnen in de sportschool of verruil je racefiets in deze maanden voor een mountainbike?

Natuurlijk kun je ook alvast wegdromen naar volgend seizoen. Als de donkere koude dagen voorbij zijn, is het namelijk weer tijd voor Bike MOTION Benelux. Van 2-4 maart 2018 vind je hier de nieuwste fietsen, hipste outfits en de laatste snufjes. En waar je voorheen soms nog 5 maanden moest wachten zijn de nieuwste producten nu direct verkrijgbaar. Verwacht merken waaronder Cannondale, Canyon, Giant, Koga, Merida, Specialized, Trek en van Nicholas en meer! Neem deel aan toffe activiteiten, test de nieuwste modellen op het (e)-MTB parcours, bewonder de gaafste 'fixies' of plan alvast een mooie rit op het toertochtenplein.

Eén ding is zeker: na een bezoek aan Bike MOTION ben je helemaal klaar voor de start van weer een prachtig fietsseizoen! Koop nu je kaartje online!
 
Koop je tickets hier button bg
 
 
 
De eerste deelnemers zijn bekend
Achter de schermen wordt hard gewerkt om er weer een fantastische editie van te maken en de eerste grote namen zijn inmiddels bekend. Staat jouw favoriete merk er tussen?

Lees verder
 
 
 
 
Demareren kun je leren

In de Personal Improvement Area kun je een (nul)meting uitvoeren, stel je gezamenlijk een trainingsschema op, krijg je voedingsadvies of kun je deelnemen aan één van de sporttests. Zo ga je jouw persoonlijke record overtreffen! 
 
 
 
Kom op de fiets!

Maak van je beursbezoek dé openingsrit van het jaar en kom op de fiets naar Bike MOTION Benelux. Voor je sportieve tweewieler hebben we dit jaar een beveiligde fietsenstalling en douchen en omkleden na de inspannende tocht kan uiteraard ook. 
 
Lees verder button bg
 
 
Lees verder button bg
 
 
 
Volg ons ook op Facebook
Kijk jij ook zo uit naar het voorjaar en wil je niks missen? Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, toffe winacties en leuke fietsfeitjes.

Ga naar Facebook
 
 
 
     
 
Zet Bike MOTION in je agenda
 
Vrijdag 2 maart
 
 
Zaterdag 3 maart
 
 
Zondag 4 maart
 
 
 
 
 
     
 
     
 
Ga gelijk naar
 
Website
 
 
Ticketinformatie
 
 
Activiteiten
 
 
 
 
 
     
 
Partners
 
NS    
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook   Twitter  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2017 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.