webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 7 december 2018

Snuffelen bedrijven straks door je banksaldo?

Internetbedrijven willen alles van je weten... binnenkort zelfs je banksaldo! Dat mag natuurlijk niet zomaar. Hoewel. Vanaf 2019 gelden nieuwe regels. Na jouw toestemming kunnen banken dan jouw financiële gegevens delen met derden. We leggen hier de voor- en nadelen uit.

 

 

 


Notities aanmaken en beheren met OneNote

Microsofts OneNote is een uitstekend programmaatje om notities mee aan te maken en deze vervolgens met ale je apparaten te synchroniseren. Hoe een en ander werkt, zetten we uiteen in de onderstaande drie video-workshops. 

OneNote: indeling
OneNote: notities maken
OneNote: meer notitites

 


Cadeaushoppen voor veilige Kerstdagen en een zorgeloos Nieuwjaar

 2018 heeft zijn langste tijd gehad en het feestdagenseizoen is begonnen. Daarbij komen kadootjes en interessante aanbiedingen voorbij. Met deze tips van onze collega’s van PCM kun je veilig de beste deals vinden.

 

 

 


Microsoft Edge-browser in de kern op de schop

Om ervoor te zorgen dat Edge concurrerende browsers bij kan benen, neemt Microsoft de standaard browser van Windows 10 in de kern op de schop. Binnenkort draait deze op een nieuwe engine, namelijk Chromium. Net zoals Google Chrome.
Lees verder ...

Win een Fossil Q Venture of Q Explorist-smartwatch

Wanneer er nieuwe versies van smartwatches uitkomen, dan geldt meestal dat er extra sensoren zijn ingebouwd. Dat is ook het geval bij de vierde generatie van de Fossil Q Venture (links) en de Fossil Q Explorist (rechts).
Lees verder ...

Extra ogen op het dark web door cybervrijwilligers

Naar schatting wordt krap 60 procent van de websites op het dark web gebruikt voor illegale doeleinden, en om dat beter in kaart te brengen houden er bij de Nederlandse politie vanaf vandaag 14 'cybervrijwilligers' een extra oogje in het zeil.
Lees verder ...

Opmars Chinese smartphones niet te stuiten

Het afgelopen kwartaal zijn er meer smartphones verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar, wat puur te danken is aan de opmars van goedkope toestellen uit China. Bij Samsung en Apple ziet het er minder rooskleurig uit.
Lees verder ...

Bose Home Speaker 500 ondersteunt Alexa

Draadloze speakers lijken tegenwoordig niet compleet zonder ingebouwde spraakassistent. De Bose Home Speaker 500 ondersteunt dan ook Amazon Alexa.
Lees verder ...

Zes gaming gadgets voor de feestdagen

  Nog een paar weken tot Kerstmis. Een van de drukste tijden van het jaar, maar tegelijkertijd ook vaak de tijd waarin je eventjes geen verplichtingen hebt. Het ideale moment om eindelijk te kunnen gamen! En het mooie is, het feestdagenseizoen is uiteraard ook de tijd van de cadeautjes, dus als je niet genoeg budget hebt om zelf nieuwe gaming gadgets aan te schaffen, kun je ze altijd nog op je verlanglijstje zetten. Net op tijd voor het feestdagenseizoen heeft Logitech z’n gaming line-up klaar, en hebben de zes beste gadgets uit hun collectie voor je op een rij!

 

 

 


Voordelige toplaptops op Bol.com

 Wie een betaalbare notebook zoekt, vindt alleen al bij Bol.com honderden potentiële kandidaten. Zo vlak voor de feestdagen is het een uitstekend moment om een voordelige laptop te scoren die aan al je wensen voldoet. Daarom zetten we de twee beste aanbiedingen van deze bekende webwinkel voor je in de schijnwerpers.

 


Heeft u een vraag aan de FAQman?


Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.


uw FAQman

OneNote: meer notitites