|
|
|
| Ragù alleen voor de winter? Echt niet! Zo’n pan met gestoofd vlees laat zich ook heel goed mengen met zomerfavorieten zoals tuinbonen, verse doperwten of venkel. Janneke maakt haar snelle versie met kalfsgehakt dat in je mond smelt. | |
|
|
|
|
|
| Dat licht bittere is precies waarom zoete ingrediënten zo lekker zijn in een witlofsalade, zoals kaki, peer, appel, wortel of bijvoorbeeld een handje rozijnen. Een knapperig nootje en een spannende dressing maken het af. | |
|
|
|
|
|
| Tofu kan mild en zacht zijn of juist knapperig gefrituurd en past in de lekkerste gerechten. Maar wat is tofu eigenlijk? En hoe bereid je deze vegan proteïnebom op de juiste manier? | |
|
|
|
|
|
| Wie kan een berg, of bergje, van de allerlekkerste gezonde pannenkoeken weerstaan? Zeker als je weet dat er zoveel meer mogelijk is dan de klassieker van meel, melk en eieren. | |
|
|
|
|
|
| Zoet staat steevast bovenaan ons lijstje met recepten die de meeste likes kregen op Instagram. Denk aan espresso-martini tiramisu in maart, aardbeien-macademiacrostata van augustus of zachte pistacherepen in november. Deze maand ziet de lijst er heel anders uit. | |
|
|
|
|
|
| Dit is dé plek voor de Somalische keuken. Jonneke: ‘Hier begin je je dag met het Somalische ontbijt suqaar iyo canjeero. Een gefermenteerd pannenkoekje (anjara) met stoofvlees en de specerijenmix xawaash. Bestel er vooral een mango lassi met Vimto (frisdrank) bij.’ | |
|
|
|
|
|
|
|