| | Sommelier Job Seuren: "Natuurwijn is een hype" Job Seuren en Leon Mazairac hebben veel dezelfde ideeën over eten, drinken en gastvrijheid. Toch duurde hun samenwerking bij Leons restaurant Podium onder de Dom maar een halfjaar. “We zijn […] Lees verder |
|
|
|
| | Marco Westra geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer Op 22 mei jl. is Marco Westra, maître bij Restaurant Bridges in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Marco heeft met het afleggen van een zeer geslaagde Meesterproef een […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Update Scores Gault&Millau Nederland 2022 Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resulteren uiteraard weer in een aantal mooie […] Lees verder |
|
|
|
| | De Beren opent restaurant in Alkmaar, zoeken nog franchisenemer Een splinternieuw De Beren restaurant zal gaan openen in het Olympiapark te Alkmaar. De kavel waar het restaurant op gebouwd wordt, is aangekocht door vastgoedonderneming Haven Een en zal verhuurd […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | "We groeien om onszelf te prikkelen" 'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door de redactie af te laten nemen. De gewezen […] Lees verder |
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|