ACADEMY® MAGAZINE 2018
 
Eind januari 2018 verschijnt het nieuwe ACADEMY® Magazine, wederom een glossy editie van bijna 300 pagina’s met een indrukwekkende oplage van 100.0000 exemplaren.

 
  Gratis magazine aanvragen
GERD-JAN POORTMAN

De Klompboot van de Volvo Ocean Race Finish Den Haag legde aan in de haven van Melbourne. In deze aflevering is Gerd-Jan Poortman, spreker bij Speakers Academy®, vooral bezig met plastic! Zo vertellen de mannen van Brunel Sailing hem wat zij allemaal tegenkomen en hoe ze de boot kunnen inspecteren.

Een bruisende start van het nieuwe jaar!

Bekijk de selectie van geschikte sprekers voor uw nieuwjaarsbijeenkomst
Van straatvechter tot vredestichter

Mario Borzic, spreker bij Speakers Academy®, neemt je mee in zijn verhaal over verandering. Door samen met hem af te dwalen naar de kern van de zaak kom je er achter dat het leven rijk is aan inspiratie in plaats van instructie.
 
Lees meer
Meer groente, minder vlees? 
 
Anneke Ammerlaan, spreker bij Speakers Academy®, vertelt over de ware paradigma verschuiving van de klassieke Nederlandse maaltijd. De jongere generaties hebben zich nieuwe manieren van koken en alternatieve gerechten aangeleerd en het Nederlandse AGV’tje: aardappelen, groente, vlees, verdwijnt langzaam uit beeld.
 
Lees meer
Vergroot je invloed

Werk jij aan je cirkel van invloed? Hélène Oosterhuis, spreker bij Speakers Academy®, helpt je om bewust te zijn waar je op reageert en hoe je erop reageert. Ze laat je zien waar je direct, indirect en geen invloed op hebt. 
 
Meer weten?
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Copyright © 2018 Speakers Academy®, All rights reserved.
Galaxy_Nieuwsbrief


Speakers Academy®
Schiedamse Vest 67-71
Rotterdam, 3012 BE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.