Speciaal voor jou: extra voordeel

1 jaar geleden


Text only:

Tot €100 korting op KLM Package Deals. Boek t/m 21 mei jouw complete reis voor een scherpe prijs.
Tot €100 korting op KLM Package Deals.

Online versieOntvang tot €100 korting op KLM Package Deals
Vlieg jij straks met extra voordeel naar jouw favoriete bestemming? Met KLM Package Deals (Powered by Airtrade) stel je zelf zeer voordelig je vakantie samen, inclusief KLM-vlucht, hotel en/of auto.
En boek je nu, dan ontvang je tijdelijk €50 korting! Boek je een bestemming buiten Europa? Dan ontvang je zelfs €100! Je kunt je kortingscodes tot en met 21 mei 2018 verzilveren.
Verzilver je korting


Van stedentrip tot zonvakantie: begin je vakantie ontspannen en zorgeloos met KLM Package Deals. Hiermee boek je voor een scherpe prijs een complete reis. En als je tijdens het boeken de kortingscode invult, ontvang je tijdelijk tot €100 korting!
Vul ‘WERELD’ in voor €100 korting
New York
5 dagen  
+  
vanaf €639 p.p.
Bekijk deal
Vul ‘WERELD’ in voor €100 korting
Curaçao
8 dagen  
+  
vanaf €669 p.p.
Bekijk deal
Bekijk meer deals
Boeken: t/m 21 mei 2018.
De korting is nog niet verrekend in de prijzen in deze e-mail. De €50 en €100 kortingscodes gelden per boeking (niet per persoon). Geldig voor reizen in 2018 naar alle Europese of intercontinentale KLM Package Deals-bestemmingen. Vul de kortingscode 'EUROPA' of 'WERELD' in tijdens het boeken en de korting wordt verrekend bij het afrekenen.
 
De vanaf-prijs geldt per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (exclusief €10 boekingskosten, €2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto.

Wat vind je van deze e-mail?

Vluchten worden uitgevoerd door:

Afmelden


Profiel bewerken


klm.nl

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres

newsletter@newslettercollector.com
. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in:

meld je hier af
.
KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie

KLM's privacyreglement
.

©2018 KLM Royal Dutch Airlines
staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019