Special e-mail: Jammer dat u gaat?

7 jaren geleden


Text only:

DDMA | Lees on-line | Voeg toe aan adresboek | Afmelden
 
Kennis over E-mail Marketing
 
Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikelingen rond e-mail? Op het DDMA E-mail Blog, laten we kennis over e-mail samenkomen. 
We nodigen je uit om en jouw visie en ervaring met anderen te delen. Heb je zelf de kennis in huis? Stuur ons een mailtje en meld je aan als blogger
 
Opt out rescue tactiek: Jammer dat u gaat…
 
Zorg ervoor dat uw inschrijvers zo gemakkelijk mogelijk, met één klik af kunnen melden van uw nieuwsbrief’ is het advies dat wij e-mailmarketeers vaak geven aan onze klanten. Ik wil in dit advies toch graag een nuance aanbrengen.
Lees verder 
 
Goed bestandsbeheer is het halve werk
 
Een bekend gezegde: een goed begin is het halve werk. Voor e-mail marketing geldt absoluut dat goed bestandsbeheer het halve werk is, maar nagenoeg nooit aandacht krijgt. Marketeers hebben immers al zo weinig tijd, toch?
Lees verder 
 
5 tips voor het ontwikkelen van effectieve e-mails
 
Aan het ontwikkelen van een effectieve e-mail gaat veel vooraf. Het is een samenkomst van een grote hoeveelheid factoren die op elkaar afgestemd dienen te worden voor het optimale resultaat. Wat maakt een effectieve e-mail?
Lees verder 
 
Verder op het DDMA E-mailblog
 
E-mail marketing in 2012 transparanter
Optimalisatie e-nieuwsbrief van Oxfam Novib
Het welkom e-mail, de kick of van je email programma
Volg ons
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je via de DDMA website hebt ingeschreven voor de DDMA thema nieuwsbrief E-mail. Of omdat je lid was van de E-mail Associatie NL. Wanneer je deze thema nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, gebruik dan de afmeldlink. Let op: je schrijft je dan uit voor alle nieuwsbrieven van DDMA.
 
 
 
 
DDMA | Reageren | Doorsturen | Aanmelden | Afmelden
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: Nnewsletter@newslettercollector.com

Ddma.nl

Categorieën: Overige | Diversen
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019